9 april 2017

James Dashner - I solstormens spår

Maze runner #4
Det här är första boken av två (nästa heter Dödlig kod) som utspelar sig före maze runner trilogin.
När Thomas hamnar i labyrinten är världen utanför i ruiner, Solstormarna har bränt jorden och ett fruktansvärt virus härjar. Men hur blev allting så? Thomas och hans vänner vet inte, deras minnen är raderade. Den här boken handlar inte om Thomas och Theresa, utan om Mark och Alec och deras vänner, vi får följa deras resa för att överleva i en värld där de flesta är galningar.

Den här boken är väldigt långdragen och egentligen ger den inte så himla mycket till storyn, men när man har läst den och läser nästa bok förstår man bättre vad vitsen var med den här boken. Jag tycker det att den här boken är onödigt, man behöver inte läsa den för, det enda den bidrar med är att man får följa personer som lever där ute i världen och hur det är för dem.
Betyg 2 av 5
boken finns att köpas på  adlibris  cdon

1 kommentar:

  1. Åh nej, så tråkigt med böcker som egentligen inte behövs i en serie :( Jag har inte läst böckerna men har sett de två filmerna som kommit ut :)

    SvaraRadera

Sebastian Fitzek - Patienten

  Titel & Omslag Ett snyggt passande omslag och så även titel!  Handling Guido Tramnitz har redan erkänt två skakande barnamord - men nu...