3 april 2017

Gabriella Ullberg Westin - Fixaren

Morden i Hudiksvall #3
En kylig kväll i mars skjuts Sebastian, en 25-årig man ihjäl efter ett biobesök, en liten bit bort hittas hans kompis Lenita, även hon är skjuten men hon är fortfarande vid liv. Kriminalinspektör Johan Rokka leder förundersökningen och de försöker nysta i vem som dödade Sebastian, men i brist på vittnen så istället för att fokusera på vem så börjar utredningen fokusera på varför, båda två verkar vara omtyckta och skötsamma men när de nystar kommer liken fram ur garderoben.

Vd-assistenten Amanda Bruse kämpar med att komma tillbaka efter en lång sjukskrivning för utbrändhet, men hennes chef ställer höga krav på henne och företaget hon arbetar på står inför lanseringen av en produkt värd miljardbelopp. Men när en av företagets nyckelpersoner ska åka utomlands och lansera produkten men istället försvinner spårlöst så blir utredningen ännu mer påfrestande för Rokka eftersom den försvunna kvinnan är hans kusinsfru.

Mina åsikter
Återigen gör Gabriella en riktigt bra bok, när boken är spännande så lägger hon in en twist som gör boken ännu mer spännande, det var riktigt så att jag fick ont i magen och bara måste läsa ut boken för att få veta hur allting ligger till. Det kommer blir en väldigt lång väntan på nästa bok, där kommer det även bli intressant att se hur allting kommer lösa sig för Rokka. Sjukt snygga omslag i den här serien, den här boken var inget undantag och jag hoppas nästa kommer vara lika snygg!
Betyg 5 av 5
boken finns att köpas på adlibris cdon  harpercollins  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...