20 april 2017

Anna Snoekstra - Avbilden

Det är elva år sedan sextonåriga Rebecca Winter spårlöst försvann när en ung kvinna grips för snatteri och för att komma undan polisen låtsas hon vara den försvunna Rebecca, för de är väldigt lika varandra. Men gradvis inser hon att den som ligger bakom försvinnandet fortfarande finns i närheten, hon vågar inte lita på någon och det är inte lätt att spela någon man aldrig har träffat.

Jag gillade den här boken, den gick väldigt fort att läsa eftersom en hade väldigt högt tempo. Man får läsa kapitel både från Rebeccas synvinkel innan försvinnandet och nutid från hon som spelar Rebecca (Jag har glömt? Eller aldrig läst vad hon heter, boken berättas i Jag form så jag har ingen aning om vad hon heter egentligen...) Det händer mycket och man måste hela tiden läsa lite till för jag var väldigt nyfiken på hur allting skulle lösa sig, om hon skulle bli avslöjad, vad som hände Rebecca osv. Sen måste jag säga att omslaget är riktigt snyggt! Och jag får inte glömma, jag tyckte slutet var riktigt bra!
Betyg 4 av 5
boken finns att köpas på harpercollins  cdon  adlibris

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...