5 januari 2017

Kimberly van Meter - Hopp om kärlek

Den framgångsrike skogsägaren Owen Garrett har fått slita hårt för att återupprätta sitt skamfilade familjenamn. Han blir därför ursinnig när journalisten Piper Sunday gång på gång svärtar ner det i lokaltidningen, det verkar som om Piper inte kommer att ge sig förrän hon avslutat hemligheterna ur det förflutna. Nu försöker Piper få till en intervju med Owen men det är någonting han verkligen inte tänker vara med på, förra gången så vände hon allting han sa och fick han att verka som en hemsk människa. Men när Piper säger att hon vet saker som kan rentvå Owens pappas namn så blir Owen nyfiken och inser att han vill få veta vad Piper vet men är de beredda att betala priset det kan kosta för sanningen.

En spännande bok som så klart innehåller även en gnutta kärlek. Både Piper och Owen har haft väldigt annorlunda uppväxter mot för vad jag själv har haft vilket gör det mer intressant att läsa om deras förflutna och de är rätt nyfikna på varandra vilket jag förstår. Jag har lite svårt för Pipers föräldrar eftersom de ljuger för Piper och för att de använder hennes karriär för att smutskasta någon annan, de tycker att Owen ska lida för det hans pappa gjorde men de vill inte ens berätta för Piper vad de själva har för skelett i garderoben, väldigt mycket dubbel moral. Sen har Piper en del läskiga killar i sin närhet, både killen hon växte upp med som verkar allmänt sliskig och ha svårt att ta ett nej och hennes kollega som är värsta sortens översittare.
Betyg 4 av 5
boken finns att köpas på harpercollins

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Unni Lindell - Drönaren

  Cato Isaksen #12 Titel & Omslag Den här titeln passar så bra och omslaget är riktigt snyggt.  Handling  Drönaren svävar fram över  gra...