7 december 2016

Veckans bokbloggsfråga – Vecka 49

Jag har tänkt svara på veckans bokbloggsfråga sedan i måndags men det kommer så mycket annat i mellan så nu tänkte jag skynda mig innan tvättmaskinen är klar och innan middagen ska göras.
Hur viktiga är bilderna när du bloggar och när du läser bloggar? Vad föredrar du när du läser bokrecensioner, förlagets officiella bild på bokomslaget eller personligt tagna bilder på boken ifråga? Har du något annat att tipsa om eller när diskutera kring när det gäller bilder på bokbloggar?

Det är väll alltid roligare med en bild än bara en text rakt upp och ner, men det spelar egentligen ingen roll om det är en egentagen bild eller om det är förlagetsbild på boken. Jag minns många böcker genom bilder så för mig är det lättare att veta exakt vilken bok det handlar om. Sen finns det vissa som tar så himla fina bilder på böcker, många av dessa bilder finns på instagram har jag märkt och det är jätte roligt men absolut inget måste.

3 kommentarer:

  1. Tycker också det är roligt med bilder, men det är ju texten som är det viktigaste.

    SvaraRadera
  2. Instagrambilder ser så fina ut, det är inget jag har så jag använder den biten till bloggen och tar bilder på böckerna till den :)

    SvaraRadera
  3. använder alltid bara mina egna bilder

    SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...