17 december 2016

Trish Morey - En gåva till jul

Tegans tvillingsyster ska åka på sina bästa kompis bröllop men hennes chef vill inte ge henne ledigt så istället tar Tegan hennes plats. Chefen skulle egentligen vara bortrest under den här veckan och eftersom han inte känner till Tegan så skulle det inte vara något problem, men när Tegan kommer till jobbet så visar det sig att chefen är där och efter vad hon har hört av sin syster är han väldigt arrogant och krävande så nu måste hon verkligen kämpa så hennes syster inte ska få sparken. Men Tegan börjar se sidor av sin chef som hon inte har hört talas om och skrämmande nog känner hon sig dragen till han, och hon inser själv att om hon har en relation med sin systers chef så kommer sanningen komma fram väldigt fort.

Jag gillade boken men fick väll inte någon speciell julfeeling vilket var lite trist. Men boken handlar egentligen om att personer vi inte känner kanske är på ett visst sätt av sådant de har varit med om tidigare och att man inte ska lita på andras uppfattningar utan skaffa sig en egen uppfattning och ge andra en chans.
Spoiler varning!
Jag förstår inte hur Tegan och syrrans chef inte kan hålla tassarna i styr i en vecka ens, alltså lite självbevarelsedrift får man ha och dessutom vet ju Tegan hur komplicerat allting kommer bli, då hade hon ju kunnat berätta direkt istället att hon är syrran, för det kommer ju komma fram.
Betyg 3 av 5Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...