1 november 2016

RaeAnne Thayne - Önskedrömmar

Det här är den sjätte boken i serien om staden Hope's Crossing.
I en av de första böckerna i serien så fick vi läsa lite om den bortskämda Genevieve Beaumont som skulle gifta sig och hon var värsta bridezilla men hennes fästman var otrogen så hon gjorde slut och reste därifrån. Genevieve har varit i Paris sedan dess och bara gjort det hon har känt för, nu har hennes pappa krävt att hon ska ta hand om sin farmors hus och se till att sälja det. Genevieves pappa tyckte att hon kunde ha bitit ihop och gift sig med den rika fästmannen trots hans snedsteg, men Genevieve ville ha mer än pengar men nu när hon är tillbaka i Hopes crossing där hon inte är populär och hennes vänner övergav henne när hon bröt förlovningen vilket öppnar för ny vänner. Så när hon möter krigsveteranen Dylan Caine som helst tillbringar sin tid med whiskyflaskan och sin hund Tucker.

Det var riktigt roligt att nu få lära känna Genevieve bättre och den här serien visar verkligen hur folk kan ändra på sig och att det finns ofast anledningar till varför folk är som de är men att det finns någonting gott hos alls. Det är så många härliga karaktärer, jag älskar miljö beskrivningarna jag skulle vilja åka till Hopes crossing, speciellt vid jul för att få uppleva stadens magi. En riktigt bra feelgood serie det här, jag ska läsa nästa del inom kort och få lära känna fler karaktärer i staden och få en inblick i de andras liv!
Betyg 4 av 5
boken finns att köpas på harpercollins  cdon  adlibris

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...