25 oktober 2016

Veckans bokbloggsfråga – Vecka 43


Jag hade tänkt skriva det här igår men det föll bort för jag läste nog en bok istället och skrev en recension, ligger lite efter på den fronten (som vanligt i slutet på varje månad).
Vad har ditt bloggande gett dig? Kanske har du fått möjlighet att uppleva saker som du inte skulle fått göra utan bloggen, t ex delta i tv-program, tidningsartiklar, mässor och andra arrangemang? Eller kanske har du berikats på andra sätt, blivit bättre på att uttrycka dig själv? Stå upp för dig själv eller liknande?  Berätta fritt om det som din blogg har medfört?

Först och främst har jag blivit ännu boknördigare, jag har hittat så många bokbloggar som jag följer och nu även på instagram (annajakiya) och alla boktips om böcker som jag kanske inte hade upptäckt annars, speciellt att hitta tillbaka till alla ungdomsböcker som man annars kände sig för stor för. Bäst av allt är nog de ungdomsböcker som jag har hittat och min lillebror har gillat. Jag använder min blogg mestadels för att skriva recensioner och ha koll på vad jag läser och vad jag tycker om det jag läser, sen har jag haft tur att få en del rec.ex dessa år jag har bloggat och det finns verkligen ingenting roligare än bokpaket i brevlådan ;) I övrigt har jag fått svara på bokfrågor i en tidning och blivit blurbad på ett omslag.

7 kommentarer:

 1. Vad kul att ha blivit blurbad och svara på bokfrågor i en tidning! Alla boktips en får är ju guld värt ;)

  SvaraRadera
 2. Ja massa bra tips får man! Jag har haft min blogg och instagram konto ett år i mars! Och jag har så många fina läsare och följare! Såååå glad! Och massa massa fina tips får man! Pluss att man har lite koll på sin egen läsning också! Perfekt :)

  SvaraRadera
 3. Läslistorna blir ju inte direkt mindre när man bloggar... :)

  SvaraRadera
 4. Man blir bara mer och mer boknördig av att ha blogg och läsa andras bloggar :)

  SvaraRadera
 5. Att bli blurbad är helt klart en ganska så häftig känsla. Det håller jag med dig om. Men förrutom det så har bloggen absolut gett massor.

  SvaraRadera
 6. haha det låter lite kul men så blev det, ännu mer boknördigt ;)

  SvaraRadera
 7. Man får verkligen en massa tips vilket ju medför att man i princip drunknar i olästa böcker.

  SvaraRadera

Johanna Mo - Svarta änkan

  Titel & Omslag Lite tråkigt omslag!  Handling Polisen Jakob Khalil plågas av skuldkänslor sedan ett vittne tog sitt liv rakt framför h...