20 juni 2016

RaeAnne Thayne - Lyckostunder

Hope's Crossing #5
Charlotte Caine äger godisbutiken Sugar Rush, hon vet det mesta om frestelser eftersom hon har fått kämpa med att gå ner i vikt och sluta tröstäta. Det har krävt en enorm viljestyrka av Charlotte för att klara av att nå sina mål men när killen som hon var hemligt kär i när hon var yngre helt plötsligt kommer in på Sugar Rush så väcks gamla minnen till liv och Spence är en svår frestelse att låta bli.

Som tonåring hjälpte Charlotte Spence med läxorna och hans mamma jobbar hos Charlottes pappa som även var en fadersfigur för Spence. Men direkt Spence fick chansen att lämna Hopes crossing så tog han chansen och blev en stor basebollstjärna, men efter skandalerna så har han valt att tillfälligt flytta tillbaka, med sin dotter, och de hyr ett hus nära Charlotte vilket gör det ännu svårare för henne att ignorera han och fortsätta leva sitt liv. 

Ännu en riktigt bra bok i den här mysiga serien, visst böckerna är väldigt förutsägbara men jag älskar att man får återvända till denna mysiga stad gång på gång och se hur det går för alla för man får ju veta om de andra karaktärerna också. Jag förstod tidigt storyn kring Spences dotter, men det gör ingenting och jag gillar verkligen att Charlotte som är så snäll lägger fokus på att finnas där för Spences dotter även om hon själv försöker undvika han så hon inte ska bli sårad igen.
Betyg 4 av 5
boken finns att köpas på harpercollins adlibris  cdon 

1 kommentar:

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...