30 juni 2016

Kami Garcia - Dödliga avslöjanden


Mörkrets demoner #2
Kennedys liv har inte varit sig likt sedan hennes mamma dog, tillsammans med Den svarta duvans legion har hon upplevt faror hon bara har kunnat föreställa sig. Hon har bekämpat demoner och onda andar och även hunnit bli kär, men just nu är de jagade av en jätte mäktig demon som hotar att öppna helvetes portar och då släppa ut alla hemskheter som finns där. Den här demonen som heter Andras har Kennedy själv släppt fri och det är lättare sagt än gjort att fånga in han igen eftersom han kan se ut som vem som helst då han kan ta över andras kroppar.

I den här boken får vi veta mer om Kennedys bakgrund och även hon själv får veta väldigt mycket som gör att hon inte längre vet riktigt vem hon kan lita på och vad som hon vet som är sant och inte eftersom folk verkar ha ljugit för henne hela hennes liv. Det är en spännande bok, där Kennedy står i fokus sedan allting annat runt henne, bl.a. den där kärleken så skulle kunna förstöra allt och som blir mer invecklad när Kennedy får veta mer om sin egna bakgrund. Jag gillar den här serien men blir det långt tills nästa bok så hinner man lätt glömma och då tar det ett tag att komma sig in i handlingen igen. Boken är lite seg stundvis och efter att ha läst den så glömmer jag tyvärr bort den lite väl fort.
Betyg 3 av 5
boken finns att köpas på  adlibris  cdon 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...