26 juni 2016

J.A. Kerley - Minnes mördaren


Unga, vackra män i Miami kidnappas och torteras efter att ha fått sina drinkar spetsade med droger som får dem att må dåligt, hallucinera och även tappa minnet. Kriminalinspektör Carson Ryder vet gärningsmannens namn, längd, kroppsbyggnad och ålder men ändå lyckas de inte få fast han, det är som att de jagar ett spöke. För att få hjälp kontaktar Carson sin bror, en brottsling som gömmer sig för Fbi och som bara gör Carson ännu mer förbryllad.

Jag gillade boken samtidigt som inte alls fastnade för någon karaktär och jag tyckte det var för många namn hit och dit som var jobbiga att hålla koll på så jag var rätt förvirrad bitvis. Samtidigt som jag gillade att storyn har ett oväntat slut och den är lite annorlunda men vägen dit är väldigt lång och seg så man får bitvis tvinga sig igenom boken och när man har lite svårt att hålla koll på karaktärerna så tappar man flytet i läsningen. 
Betyg 3 av 5
boken finns att köpas på harpercollins

1 kommentar:

  1. Det där måste vara en av de sämsta grejerna, när det finns för mycket namn och karaktärer. Blir så himla svårt att hänga med då.

    SvaraRadera

Unni Lindell - Djävulskyssen

  Cato Isaksen #9 Titel och Omslag Handling  Vivian Glenne är trettiosex år, har tre barn och sambo. Hon bor i radhus och jobbar med tvätten...