10 maj 2016

Veckans bokbloggsfråga - Vecka 19

Barnbokbloggen har gett oss en ny bokbloggsfråga.
Vad är ditt förhållande till barnböcker som vuxen? Händer det att du läser barnböcker för din egen skull (att läsa för barnen räknas inte) Hur tänker du när du ska välja barnbok?
Har du några tankar kring barnböcker, favoriter, favoriter från barndomen eller någon reflektion kring dagens barnboksutgivning? 


Nej jag har så fullt upp så jag läser sällan barnböcker, men alla jag ägde som liten har jag sparat så jag kan nu läsa de för mina egna barn och jag har även köpt en hel del nya. Så jag läser bara barnböcker får barnen och då är det de som får välja vad de vill att vi ska läsa.
Det finns ett betydligt större utbud av böcker nu än för tjugofem år sedan.
Däremot läser jag väldigt mycket ungdomsböcker nu och tycker det är jätte roligt att det ges ut så många bra ungdomsböcker! 

3 kommentarer:

  1. Jag läser också rätt så mycket ungdomsböcker, men det händer att jag läser barnböcker också :) Tycker att det kan vara rätt så kul att läsa barnböcker när man är lite äldre för då lägger man kanske märke till saker som man inte skulle gjort annars :)

    SvaraRadera
  2. Ja jag brukar kolla upp och läsa barnböcker om jag får tips om dem. Fantasy för yngre tycker jag ofta är väldigt mysigt. :) Men ja, att läs som gammal favoriter från när man var liten är mysigt. Sån nostalgi! :)

    SvaraRadera
  3. Jag läser aldrig heller barnböcker, däremot så har jag också mina kvar :)

    SvaraRadera

Johanna Mo - Svarta änkan

  Titel & Omslag Lite tråkigt omslag!  Handling Polisen Jakob Khalil plågas av skuldkänslor sedan ett vittne tog sitt liv rakt framför h...