22 april 2016

Veckans bokbloggsfråga – Vecka 16


Oj jag hade missat att göra Veckans bokbloggsfråga den här veckan, men bättre sent än aldrig va? :)  Den här veckan undrar barnboksbloggen När läser du oftast? I sängen? På väg till jobbet? På ett fik? Hur gör du för att få mer tid till att läsa? Har du nog med lästid eller önskar du dig mer? 

Jag läser oftast i sängen innan jag ska sova, men senaste året när man haft bebis så har det inte varit möjligt så det har blivit mindre läst men nu har han flyttat till eget rum så äntligen blir det lite mer läst, jag har verkligen saknat det. På dagarna kan jag bara läsa om jag har ett öga på sonen och ett öga i boken, det tar rätt lång tid då speciellt när man ska sluta läsa hela tiden för att se efter barnen.
Förut läste jag alltid till och från skolan, en riktigt bra bok kunde jag läsa båda i matsalen och i skolans fik utan problem, när man blev äldre så kör man bilen till jobbet för bussarna går så dåligt och sen så att läsa på lunchen är inte lätt när folk vill vara sociala.
Jag önskar mig alltid mer tid men jag har så många hobbies och hus trädgård barn familj en hög djur ja allt sånt tar väldigt mycket tid oxå, men jag tar hellre lite läsning och hinner göra allt jag vill än att prioritera bort någonting helt.

5 kommentarer:

 1. Känner typ exakt som du. Det är så mycket hobbies och annat som tar plats från läsningen. Samtidigt vill jag hellre göra lite av allt än mycket av en sak. :)

  SvaraRadera
 2. Ja har man småbarn är det svårt det förstår jag.

  SvaraRadera
 3. Tror att många önskar sig mer lästid! :) Och det finns ju så många andra saker man också måste göra.

  SvaraRadera
 4. Svar: Hahah, ja, jag kommer knappast ställa den på den bästa platsen i bokhyllan! (Jag kommer troligtvis skänka bort den.) Dock har jag hört jättemånga som älskar boken, så det verkar vara en sådan där bok som man antingen hatar eller älskar :)

  SvaraRadera
 5. Ja det är lite klurigare med småbarn men det har blivit läst en del här på sistone ändå som tur är :) Nu kommer ju en liten till så efter det räknar jag inte med mycket lästid, haha!

  SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...