27 april 2016

Robyn Carr - När snön faller

Virgin River #4

Förra julen dog Marcie Sullivans make Bobby, den här julen tänker hon leta reda på mannen som såg till att Bobby kom hem så att hon fick ta avsked.
Sergeant Ian Buchanan bar den svårt skadade Bobby i säkerhet och såg till att han fick vård och fick komma hem till sin fru, men Bobby var inte längre sig själv och strax efter att de hade återvänt så försvann Ian. Det har nu gått fyra år sedan Marcie träffade Ian, han har inte svarat på hennes brev men hon känner att hon behöver träffa Ian för att själv få ett ordentligt avslut och sedan kunna gå vidare. När Marice äntligen hittar Ian så lever han mitt ute i skogen och vill inte ha någonting med henne att göra, han har sagt adjö till sitt tidigare liv och har ingen plan på att komma ur sitt skal.

Det här var inte den bästa boken i serien, väldigt förutsägbar och jag hade så svårt för Marcie och hennes syster. De andra i serien var med lite grann men jag får inte ihop det hur en lite pub/restaurang i en väldigt liten håla kan gå runt när de i nästan varje bok bjuder på mat och dryck och väldigt sällan tar betalt. Det blir så uppenbart att det är en ihop kokad story och det gör det lite svårare att leva sig in i handlingen.  
Betyg 2 av 5
boken finns att köpas på harpercollins

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...