31 mars 2016

Nora Roberts - Fånga fantasin

En lättläst Nora Roberts bok, man vet vad man får och det kan verkligen vara ett sätt att få läsningen att rulla på bättre när det går lite trögt.

Den här boken handlar om  super modellen Hillary Baxter som utåt sett är den glamourösa vackra storstadstjejen, men hon är uppvuxen på en liten bondgård och innerst inne är det den hon känner sig mest hemma att vara. För varje ny plåtning måste Hillary ta på sig en ny roll och hon är ungefär som en kameleont och därför blir hennes bilder så bra och hon är så populär.
Nu har hon blivit erbjuden en fotografering för en tidning, det är ett längre uppdrag och hon kan verkligen inte säga nej till det, speciellt inte när hon ska få göra jobbet med sin favorit fotograf, men hur ska Hillary kunna motstå charmen hos sin uppdragsgivare som är en omtalad kvinnokarl.

Jag gillar Hillary däremot hennes uppdragsgivare Bret ger mig många gånger tankarna till Fifty shades of grey böckerna och han ger mig de där vibbarna som säger nej nej nej, ingen dreamboy med andra ord.                                               Betyg 3 av 5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...