26 januari 2016

Ninni Schulman - Vår egen lilla hemlighet[Hagfors #4]
En kväll i april kommer inte socialsekreterare Anna-Karin Ehn inte hem från sitt arbete och hennes make anmäler henne försvunnen, han vet att hon har blivit hotat på sitt jobb och är nu orolig. Dagen därpå hittar maken Anna-Karins bil övergiven på en liten väg och man hittar blod i bilen, eftersom maken hittade bilen på en ödsligväg som poliserna inte alls kopplar ihop med Anna-Karin gör att man inte vet om maken är skyldig eller oskyldig.
För när de börjar skrapa på ytan till deras relation så kommer man på flera av Anna-Karins hemligheter, men vad är det som har gjort att hon har försvunnit och var är hon egentligen.

Ninni Schulmans deckare handlar ofta om sånt som kan hända i ett samhälle, det är problem i nära relationer, barn som far illa, hur svårt det kan vara att bolla arbete med familjeliv, att man inte alltid vet vem som är god och ond och när folk försöker hjälpa till så räcker det inte alltid hela vägen.  Det är en verklighetstrogen serie, i ett litet samhälle och man bryr sig om så många karaktärer och vi får verkligen fördjupa oss i huvudpersonerna. Allt det här gör att man sugs in i boken och sen vill man inte därifrån utan det här är en serie som är svår att lägga ifrån sig och man vill fortsätta läsa.
Betyg 5 av 5
boken finns att köpas på cdon  adlibris 

1 kommentar:

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...