12 november 2015

Jonas Moström - Dominodöden

Bok #2 i serien om psykologen Nathalie Svensson.
Den här serien består inte av fristående delar vilket är jätte tydligt, Dominodöden fortsätter direkt där Himlen är alltid högre slutade. Och ska man förstå hur allting hänger ihop och allting som hänt så bör man läsa serien i rätt ordning, men det står ju så klart att det är fristående delar men det tycker inte jag. Så varning för Spoilers!! 

Överläkaren Erik Jensen försvinner i kulverten under Sundsvalls sjukhus mitt under sin nattjour, några timmar senare hittas hans kollega Thomas Hoffman brutalt mördad efter att ha varit försvunnen i tre dygn. Kommissarie Johan Axberg ser direkt ett samband och de ber rikskriminalens gärningsmannaprofilgrupp om hjälp eftersom en av de misstänkta har historik inom psykiatrin. Nathalie tvekar på att hjälpa till med uppdraget efter allting som hon precis har varit med om, men när hennes syster som jobbar på sjukhuset hör av sig och ber om hjälp eftersom hon var den sista att se Erik Jensen.


Jag gillar Nathalie men jag ogillar så många andra, bara som alla som vetat sanningen och inte berättat det för Nathalie, sen att hennes ex ska ha vårdnaden om barnen bara för att jävlas, snacka om mansgris som inte alls tänker på sina barn. Man fick en del vibbar att det kommer hända någonting mellan Nathalie och Johan. Vi fick även i slutet på den här boken veta vad nästa bok kommer handla om vilket gör att jag vill läsa den NU!! 
En riktigt bra serie som jag helt klart kommer fortsätta på och jag måste nog se över vad Jonas Moström har skrivit tidigare för jag kanske har missat någonting! 
Betyg 4 av 5
boken finns att köpas på  adlibris cdon


2 kommentarer:

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...