14 juni 2015

Tv - Serier [v22-24]


Bones s10x22 *säsongsavsutning*
Kändes som ett serie avslut. Brennan Booth Angela och Hodgins  skaffade sig nya jobb och flyttar.
Angela hittade Hodgins pengar men han vill inte ha dom.

iZombie s01x11-13  *säsongsavslutning*
Men oj vad förvånad jag blev när det visade sig att polischefen? oxå är en zombie, eller någon han känner i alla fall.
Major vet nu att Zombies finns och han har tänkt jaga och döda dom men han vet inte att Liv är en, men bara hoppas nu Ravi har hittat ett botmedel, i alla fall som fungerar på zombie råttor. Fast om råttor kan bli zombies borde alla djur kunna bli det borde det inte finnas zombiedjur lite överallt?
Major blev tagen av Blaine och Livs lillebror fick jobb hos Blaine när han insåg vem han är.
Livs bästis däremot hon fick veta att Liv är en zombie och stack så fort hon kunde.
Sista avsnittet var verkligen ett kaosavsnitt, Blaines gäng dog nästan alla, förutom Blaine för han blev mänsklig igen när Liv gav han det som kunde vara ett motgift, och ja det fungerade. Major höll på att dö så Liv gjorde han till zombie och då blev han arg så hon gav han motgift men han är dock nu under utredning hos polisen för de misstänker att han är skyldig.
Livs bror blev träffad från explosionen när zombiepolisen sprängde Blaines ställe och han kommer inte överleva utan Livs blod, men hon kan inte göra det för då blir han ju en zombie.

Supergirl *pilotavsnitt*
Supermannen kommer ursprungligen från rymden, så oxå hans kusin som nu har insett att hon oxå vill ha lite uppmärksamhet för att hon minsann kan göra det han kan göra.
Vi fick lära känna lite olika karaktärer och även få lite insyn i lite av vad som kommer hända under säsongen och jag ska helt klart ge den här serien en chans även om den känns lite töntig.

Finding carter s02x09-11
Lori är så manipulativ och hon fick Carter att komma och inse vad hon känner för henne men sen fick Carter veta av sin kompis sen livet med Lori att de båda blev manipulerade.
Så dumt att Carter och Max låg med varandra, om  de hade hånglat hade varit nog hemskt för Taylor och hon som verkligen nu försöker vara en bra och förstående syster. Så klart flippade Taylor ur totalt men när deras föräldrar bestämmer sig för att ge sitt förhållande en chans till så inser hon att allting inte bara är svart eller vitt. Men så klart hinner hon berätta för Crash för att såra Carter, och de hinner inte prata om det förens Crash kusin tar med sig han.
Och när Elizabeth och Kyle ska hjälpa Crash så blir Kyle skjuten och han dör senare, så nu har Gabe ingen kvar, det kändes inte rättvist och jag hade ju helst sett Elizabeth med Kyle i stället.

the Whispers s01x01-02
Läskigt med barn som hör en osynlig typ och som ber dom leka en lek som går ut på att de helst ska mörda sina föräldrar för att lyckas, och det verkar vara specifika barn.
Och att han som verkar ha något med det att gör är Henrys pappa som de trott är död men som verkar ha återvänt men inte vet själv vem han är, om det nu är han och inte någon som är identiskt likt, men det verkar då vara han men undra vad som hänt.

the Fosters s03x01
Ana skadades i olyckan och bestämde sig sen för att behålla Isabella, jag trodde det skulle bli någonting mer dramatiskt av olyckan men inte det.
Brandon kom inte in som pianist utan som kompositör vilket han inte blev så nöjd över.

Connor vill gå ut med att han är gay men inte Jude men deras tjejkompis berättar det för hon har förstått att Connor är kär i Jude.
What, Marian med Wyatt? Jag som gillade henne med Mat men hon gillade inte att bli nobbad när hon ville tappa oskulden, men inte så schysst av dom mot Callie, blir spännande att se hur hon reagerar. Fast just nu skulle det vara intressant om det hände någonting mellan Callie och den nya killen som hon hjälper fast det lär ju inte hända eftersom han såg till att Callie fick sparken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...