24 maj 2015

RaeAnne Thayne - Vårkänslor

Bok #3 i serien om livet i Hope's crossing

Vi får fortsätta följa karaktärerna i den lilla staden, men i den här boken så är fokusen på Maura McKnight-Parker som förlorade sin ena dotter i den tragiska bilolyckan, och nu väntar hon hem sin äldsta dotter Sage. Men i samma veva som Sage kommer hem så dyker även Mauras första kärlek upp, Jackson Lange och han är dessutom Sages papppa men det vet ingen om, inte ens Jackson. Eftersom Sage och Jackson redan har räknat ut Mauras hemlighet så ställer de henne mot väggen och Maura får det jobbigt när hennes dotter tycker att hon har svikit henne när hon inte har berättat sanningen om vem hennes pappa är och hon dessutom har haft sin farfar boendes i staden hela sitt liv. 

Jag gillar Maura, Sage och Jackson karaktärerna, och även hur mycket folk ändras i den här boken. Fler och fler flätas in och snart har man läst om halva staden och man får fortsätta följa alla men de olika böckerna lägger fokus på lite olika personer och snart lever alla lyckliga om det inte kommer komma ett bombnedslag i någon bok!
Betyg 4 av 5
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Unni Lindell - Drönaren

  Cato Isaksen #12 Titel & Omslag Den här titeln passar så bra och omslaget är riktigt snyggt.  Handling  Drönaren svävar fram över  gra...