25 maj 2015

Kami Garcia - Ondskan vaknar

Del 1 i Kami Garcias nya serie Mörkrets demoner. 

Kennedy Waters hittar sin mamma död och sen ändras hela hennes liv, för några dagar senare när hon är och packa ihop de saker hon vill ha med sig när hon ska flytta för att gå på internatskola istället för att bo med sin moster. 
Men innan hon är klar så kommer två okända killar in i Kennedys hus och räddar livet på henne och hon väljer att följa med dem och får då lära sig om mörkrets mest ondskefulla demoner i Den svarta duvans legion. Sakta men säkert får Kennedy även lära sig hur man bekämpar spöken och demoner och med sina nya vänner samtidigt som hon håller sig gömd för både ondskan och alla som hon kände tidigare i sitt liv. 

Jag har läst Kami Garcias serie Beautiful creatures och den var helt ok men inte mer än så och då var inte förväntningarna stora alls på den här fantasyserien. Men wow, jag blev så positivt överraskad över hur bra den här boken var och vill läsa nästa del i serien NU!
Det enda jag hade lite svårt för var att Kennedy lyckas hålla sig på rymmen och att hon köpte det övernaturliga lite väl lätt.


Betyg 4 av 5
boken finns att köpas på adlibris  cdonInga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...