29 mars 2015

Tv - serier [v13]

iZombie s01x01 *seriestart*
Liv lever ett normalt liv, ska gifta sig när hon går på en fest och blir en zombie och väljer att ändra hela sitt liv och börja jobba på bårhuset. Hennes anhöriga tror att hon lider av ptsd.
Men Liv har vissa fördelar av att jobba på bårhuset, hon har många hjärnor tillgängliga och det är det hon helst vill äta, men när hon äter en hjärna så får hon veta saker om personen, och kan på så sätt ta reda på vilka liken är och vem även lite detaljer om vad som hänt dem.

Grymt roligt med lite kända ansikten bland karaktärerna. Jag var så kluven med den här serien, äckligt när hon äter hjärna men det fungerade även det och jag tror att det här kan bli en av mina favorit serier som den fortsätter i samma andra som pilot avsnittet.
Det är fortfarande massor av Veronica Mars likheter och det är nog därför jag gillar den här serien!
Den nya killen, han som oxå är zombie han påminner dessutom om Spike i Buffy.

Chasing life s01x21 *säsongs avslutning* 
April måste börja med kemo med en gång annars har hon bara några veckor kvar att leva.
De ska sparka folk på Aprils jobb men hon får nog behålla sitt jobb eftersom hon har cancer för att hon annars kan stämma dom.
Vi får börja lära känna en ny kille i serien, han har cancer och jag gissar att det är han som Brennas benmärg passar till. 
Leo friade till April och hon säger Ja!

the Fosters s02x21 *säsongs avslutning*
Jude åker och besöker Connor på sjukhuset, och Jude berättade för Lena vad som egentligen hände i det där tältet och varför han inte får träffa Connor.Lena pratar med Connors pappa, och han inser tillslut att om han nog måste acceptera att Connor är gay.
Callie får träffa sin biologiska farfar och farmor, och hennes farfar är inte positiv till att Callie är där och ifråga sätter varför hennes pappa tvingar Callie att vara där. Och Callie pratar senare ut med sin pappa om att hon vill bo med Lena och Stef men att hon vill ha Roberts i sitt liv, vilket får han att inse att han ska ge upp vårdnaden om Callie.
Anas föräldrar söker upp henne, och erbjuder henne att bo hos dom men hon tackar nej. Ana ska skjutsa hem Mariana och Jesus när hon börjar få värkar i bilen och de krockar.

Han som spelar Jesus har inte tänkt vara med nästa säsong, så vi får se om de byter skådis eller om han helt enkelt åker iväg och går skola på annan ort eller överlever han inte bilolyckan?
Riktigt jobbigt att vänta på nästa säsong med en sådan här cliffhanger!

the Flash s01x16
Berry gjorde slut med Linda, Frisco trodde att han blev uppraggad men nej han kysste fel syster när han trodde han skulle få till det och det visade sig vara  Leonards syster Lisa.
Frisco blev tvungen berätta vem Barry är för Leonard och Mick.
Barry inser att Dr Walls inte är ärlig och att Joe nog haft rätt om han.
Kul med ett avsnitt där Leonard och Mick fick vara med igen, de är helt klart mina favoriter.

the Following s03x04-05
Max blir övervakad av Mark och hans hjälpredor, och får på så sätt veta att hans gömställe är avslöjat och hinner fly innan de hinner dit, men väl där så ser Max pojkvän att hon var otrogen och låg med Mike kvällen innan. Och han tar med sig datorn så han kan se vad Max gör.
Mark lyckas få till att det ska bli en internutredning om Ryan, Max och Mike.
Straus blir fri och Max hamnar på sjukhus men kommer överleva, det känns som att hon kan inte dö nu speciellt inte med triangeldramat och allting runt om kring. Ryan bestämmer sig för att besöka Joe Carroll i fängelset.

Chicago PD s02x17
Vad stod det i brevet Hank fick?
Jays bror kom och han verkar ha med sig lite bagage från New york.

Hart of Dixie s04x10 *serieavslutning*
Brick hade gjort en skylt till deras läkarmottagning där de står Breeland and Hart.

Matförgiftning från Fancys när Lemon och Lavon ska ha förlovningsfest. Lavon berättade sanningen för Lemon om att det egentligen var Zoes förlovning till Wade så Lavon får hjälp av Lemons familj att planera en ny förlovning som inte går riktigt som planerat men de blir förlovade igen och man fick även se när de gifte sig.

George frågar om inte Annabeth kan komma till Nashville och hon blev flyförbannad men det ordnade upp sig.
Zoe får värkar och vattnet gick, och alla kommer till BB och Wade och Zoe gifter sig på väg in på förlossningen och de får sin pojke och är så lyckliga! 
Oj vilket sentimentalt avsnitt! Så mycke lycka och så många bra avslut.


4 kommentarer:

 1. Heeej! ^^

  Jag har taggat dig:
  http://dolasbokblogg.blogspot.se/2015/03/en-bokbloggares-hemliga-liv-tag.html

  Hoppas du vill göra den! :)

  SvaraRadera
 2. åh, tyckte chasing life var så sorgligt ;/

  SvaraRadera
 3. Åhhh kommer sakna Hart of dixie!

  SvaraRadera
 4. Jag tittar faktiskt på Stalker! Tycker den är otroligt bra! :)
  Har precis börjat på Chasing Life, närmar mig säsongsavslutningen..

  SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...