1 februari 2015

Tv - serier [v5]

Resurrection s02x13 *säsongsavslutning*
Rachels barn är en fara för återvändarna och de har tänkt försöka komma åt henne, och deras ledare försöker få Rachel att vilja dö för att återförenas med Tom.
Men han misslyckas och Rachel föder en liten pojke, och nu invaderas jorden av återvändare.
Sen ett hopp framåt i tiden där Bellamy hjälper återvändare att hitta sina familjer, och alla verkar ha det bra, ett bra avslut så jag hoppas det här blev slutet på serien för den är inte nog bra att få en till säsong jag har mest bara sett andra säsongen för att se hur det slutar.

Chasing life s01x13
Leo har problem med att tänka och känna som han gjorde tidigare och han är medveten om det och är väldigt lätt irriterad på grund av det och inte heller kroppen fungerar riktigt som den gjorde tidigare.
Leo säger till April att han inte vill ha några vänner längre och deras relation är verkligen ansträngd men hon ger sig inte utan hon vill ha tillbaka deras vänskap.


Nathalie är en halvmatchning till April, vilket innebär att de kommer ta benmärg och inte blod och då såg inte Nathalie så intresserad ut längre.
Men när Nathalie bjuder Brenna på fest så går Brenna dit för att försöka övertala Nathalie att hjälpa April och sen tillbaka hos Brennas familj så blir det kaos men kanske ändå att Brenna lyckades med sin plan men det får vi veta i nästa avsnitt.

April har det lite jobbigt på jobbet, men till slut verkar April och hennes nya chef komma på god fot med varandra och kanske kunna få en vettig arbetsrelation.

Eye candy s01x03
Connor var en riktig skitstövel som skrev om seriemördaren fast han hade lovat att inte göra det.
Sophia visade verkligen vilken bra vänn hon är och sa ifrån till Connor men kanske han blir utsatt nu eftersom han varit dum mot mördarens lilla älskling Lindy.
Dock mindre smart av Sophia att ha en fest när en seriemördare stalkar Lindy för man förstod ju direkt att någonting skulle hända, jag är riktigt nyfiken på att få veta vem mördaren än, men nu är han ännu mer fashinerad av Lindy när han till och med gav henne en present, som hade med hennes syster att göra? Och han verkar veta lite för mycket om Lindys syster för att ha ny börjat stalka henne.

Helix s02x01-02
Åh roligt att Helix fick en andra säsong och det började då riktigt spännande, rätt läskigt med alla döskallar i skogen och den där Leila verkar då springa iväg hela tiden...
Dock lite irriterande när det verkar vara hopp i tiden mellan det som händer Julia och det som händer de andra, fast på samma plats men både Sarah och Julia verkar leta efter Alan.
Oj Sarah är gravid och har varit det i flera månader och eftersom hon är odödlig och slutade åldras så slutade även fostret oxå det. 

Ja jag vet ju att den här serien ger en många frågor men man  brukar man få lite ledtrådar så man får sitta och fundera på vad som händer och inte.
Sarah och hennes kollegor som letar efter hur en smitta har kommit fram och åker till en ö och där är det något som liknar en sekt och Alan befinner sig där.


the Fosters s02x13
Callie har problem med att hon har skolpapper som fattas så det ser inte ut som att hon har läst vissa ämnen som hon har läst. Kiara ringer Callie och behöver hjälp i sitt fosterhem och Callie ber Steph om hjälp men sen ska hon ändå tillbaka dit och Callie försöker hitta en lösning och Steph försöker oxå hjälpa till. Sen inser Callie att hon vill volentär arbeta med ungdomar som behöver det.
Trist att se Callie och Wyatt bråka, jag gillade dom tillsammans men de verkar ha kunnat lägga det bakom sig och jag hoppas Wyatt bestämmer sig för att stanna.

the Flash s01x11
Harley? drar då fram några lik ur garderoben i övrigt inget super avsnitt.

Arrow s03x11
Laurel gillar att leka med elden och blev räddad av Roy, och hon behöver verkligen massor med träning för att bli sin syster...
Roy snackar med Malcom om att hans plan att fly med Thea inte kommer hända för att Thea kommer räkna ut sanningen för eller senare och Thea har själv tänkt stanna och tycker att de ska slåss och inte fly. Men det som vi trodde var hennes nya kärleksintresse visar sig vara hennes fiende.
Felicity sörjer verkligen men hon kommer närmare och närmare sin chef, och något lär hända där men till att börja med har hon tänkt hjälpa han så han inte blir dödad när han ger sig ut på gatorna för att slåss.

the 100 s02x10
Belamy och Lincoln ska ta sig in i Mill weather, det är kul att se hur dom bondar ihop sig. Så hemskt att se hur Lincoln tog emot sprutan när han vet vad som kommer hända med han nu och han redan har gått igenom det en gång och minns allting efteråt, men han lyckades få in Belamy.


Samtidigt vill Chancellor att Murphy ska visa var hans son är begraven och får då även veta hur han dog och rätt roligt att de bondade lite fast Murphy är svår flirtad och jag lär aldrig lita på han.
Och Chancellorn bestämmer sig för att gå till City of light redan nu och inte vänta på att se hur det går i Mill weather, vilka överlever och vilka kommer dö i fighten.

the Grounders och the Ark folken försöker komma överens om en plan men det är så många som är så arga så det är svårt för alla att komma överens så lite nu och då är det någon som försöker döda någon annan.
Octavia fick äntligen den respekt hon så länge har försökt få men den kom verkligen från ett oväntat håll, för Indra verkar inte vara en snäll person.
Och lite fick jag vibbar om att det sen kanske är Clarke som kommer bli ledare för the Grounders för jag tror inte deras ledare kommer klara sig genom den här säsongen.
Snacka om att folk förenades i det här avsnittet, ska bli spännande nu att se för nu får dom öka tempot lite så det börjar hända lite mer saker än små fighter, vi väntar ju på den stora sammandrabbningen.

Glee s06x05
Haha det här var nog bästa Glee avsnittet på evigheter!! Älskade "hiss" scenerna med Saw inslag.
Lär nog bli Blaine och Kurt igen ogillar däremot när Sam är hypnotiserad av Sue.

Hart of Dixie s04x04
Nu har Zoe och Wade varit tillsammans några veckor och är nyförälskade och lever i sin bubbla men Zoe vill inte att alla andra ska veta någonting ännu men det känns lite som att varken Zoe eller Wade ens träffat någon från Bluebell under den här tiden.
Shelby blev förgiftad, men Zoe löste det och berättade för alla i samma veva att hon och Wade är tillsammans igen och att hon är gravid. Sen vann Shelby talang tävlingen och gav sen vinstpengarna till Lemon och sa att hon hoppas de en dag kan bli vänner.
Lavon frågade Lemon om inte AB fanns i bilden om de skulle ha en chans då men Lemon sa att de kan aldrig ske för nu finns det en AB.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...