Tv - serier [v51]

Ncis LA s06x11
Äntligen tog Kensi mod till sig och sa till Deeks att hon vill ha allt eller inget så äntligen är dom tillsammans och hur många säsonger har vi väntat?

Hart of Dixie s04x01 *säsongsstart*
Äntligen är Hart of Dixie tillbaka och det är bara planerat tio avsnitt så jag hoppas på det bästa nu!
Lemon åkte ju iväg på den där båtgrejen och både Lavon och George som ville ha henne tillbaka just då, ja tur inte George ville ha Zoe i alla fall. Hon kom då tillbaka med en ny pojkvän, som är doktor men de fejkar bara och Annabeth tror att Lemon är gravid men....
Zoe försöker bevisa för Wade att dom hör ihop och borde vara tillsammans, men Wade gör det inte lätt för henne. Till och med Wades pappa försöker hjälpa till men Wade stöter bara ifrån sig Zoe.
Men tillslut inser Wade att han vill ge Zoe en chans och då har Zoe ändrat sig och vill inte längre.
Varför gör de så här gång på gång och nu vill de att vi ska tro att Zoe är gravid, och det kanske hon är, men så där fort om det vore Wades barn, vems skulle det annars vara?
Brick och Shelby inleder en hemlig relation för han tror att hans mamma aldrig kommer lämna Bluebell annars för hon gillar inte riktigt deras relation.

the 100 s02x08
Markus kom tillbaka till lägret och den vuxna ledningen blir oense, de yngre är bättre på att hålla sig sams och köra demokrati än de vuxna. Vad skönt att de fick Lincon att bli normal och att han nu försöker hjälpa dom att förhandla med the grounders.


Clarke och Finn blir överfallna av en grounder och Finn har läge att skjuta men väljer att inte göra det, hoppas verkligen det här är ett tecken på att han börjar bli sig själv igen, han berättade till och med för Clarke hur han känner för hon och han bad om ursäkt till Raven.
Clarkes mamma gick och mötte den där läskiga groundern som pratar som att hon är en häxa/sierska, och försöker få det här att sluta utan att mer blodspill men de vill verkligen ha Finn.
Och Raven hade en egen ide hur hon ska få Finn att leva, genom att ge dom Murphy, men det går ingen annan av ungdomarna med på och Finn gav sig själv till the grounders för att rädda alla andra, och då försöker så klart Clarke få byta plats med Finn men det går dom inte med på så då dödar hon Finn istället för han inte ska bli torterad.

Snacka om att de fick hela känslan i avsnitt att verka som ett avsked till Finn karaktären eftersom vi fick se mycket från hans tid uppe på the Ark, självklart tillsammans med Raven. Men då fick vi förklaringen oxå till vad han har gjort för kriminellt och så klart var han oskyldig.

Saving hope s03x10
Åh men Joel vad gör du? Nu blir jag irriterad, nu låg han ju med hon andra.
Sen slåss han med en som faller och slår huvudet så han dör och det visar sig vara hans älskarinnas make, han var med andra ord arg för att Joel låg med hans fru. Sen att han slog henne och var skyldig till att hon hade brutit armen och hon ansökt om besöksförbud spelar ju ingen roll för de misstänker Joel för att ha mördat den där maken.
Maggie och Dana bråkar eftersom Maggie sa att hon misstänker att Danas dotter tagit medicin vilket hon förnekar och så klart att Dana tar sin dotters parti och blev rätt arg.Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Abdel Sellou - En oväntad vänskap

Anki Edvinsson - Lust att döda

Teen wolf ~ säsong 2