Tv - serier [v49]

the mentalist s07x01 *säsongsstart*
Jane sa i slutet på förra säsongen till Lisbet att han älskar henne och nu har de ett förhållande.
Jag kände igen Agent Vega men visste inte först från var men sen slog det mig, skådisen var med i make it or break it.

Stalker s01x09
Äntligen fick Beth veta vem hennes bästis dejtar och hon la direkt ihop 1+1 och kollade igenom hans lägenhet och fann hans vägg med tecknade bilder.

Saving hope s03x07
Dawn vill ha barn med Charlie men hon får veta att hon inte kan bli gravid själv utan behöver nog en äggdonation. Alex har problem med sin hand och
Jag saknade Joel i det här avsnittet och speciellt Alex-Joel relationen.

Saving hope s03x08
Joel har köpt jätte fina örhängen åt Alex, Charlie får höra om Alex och Joel och frågar Alex om det. Sen går han på den där knarkkliniken för att hjälpa till där medan Celina som egentligen jobbar där får en ct röntgen eftersom hon ramlat med sin cykel.
Maggie blev kysst av sin kvinnliga chef och Joel fick en kyss av Celina men han var inte intresserad och i nästa avsnitt kommer dom bråka.

Chicago fire s03x10
Idioten som var ute efter Miles i förra avsnittet bad om ursäkt i början på det här avsnittet.
Inte snyggt av Casey att vakna upp hos någon annan tjej efter en fylle kväll med Severide och han glömde sin telefon hos tjejen och hon kom med den och råkade ge den till Dawson av alla personer så hon blev fly förbannad och han skyllde allting på Dawson-Miles.
Vilken sjuk idiot som tände eld på sitt egna hus med frun i det, speciellt när han vet hur hemskt det är att bli brännskadad.
Bebisen kommer och hon får åka brandbil men det är trafik kaos så de fastnar i trafiken och 51ns  ambulans som tydligen heter 61, hade ju inte kommit tillbaka ännu så bebisen föds i brandbilen och sen blir bebisen blå när de kommer fram till sjukhuset.
Nu börjar de få fart i att vilja få tag i Miles och vad hon nu heter, när de inser att de inte har kommit tillbaka sedan morgonen. Men när de hittar ambulansen så är dom inte där utan dom är kidnappade, och ska vi gissa att det är av han som bad om ursäkt på morgonen?

the 100 s02x06
Jag har alltid velat se Clarke och Finn tillsammans men han har blivit så påverkad av allting, han har verkligen fått problem av PTSD så nu vill jag hellre se Clarke med Bellamy.
Nu verkar planen och det som skall hända härnäst röra Millweather(?).

Clarke fick veta att Finn blev tokig när han såg Clarkes pappas klocka hos en av the Grounders och då insåg hon att han verkligen tycker om henne och inte är tokig. Men när de bondar så berättar Clarke att hon inte vet vem han är längre och han vet inte heller vem han är...

Jaspers tjejkompis har insett att allting inte är som det är, och att dom är avlyssnade och börjar berätta för Jasper om vad som har hänt. Och hon visar dom om vad the Grounders som sitter i burarna och nu tror hon att dom kommer byta ut the Grounders till Jasper och de andra.

Jag gillar att Raven förstår hur Clarke tänker, och hur hon skulle göra i olika situationer. 
Octavia fick träffa på Lincoln och ser att han har blivit ett monster som äter folk !

Lämna eller dö ni har två dagar på er får dom veta nu..av några nya "grounders" eller vilka dom nu är...

the Flash s01x08
Crossover avsnitt. Mr Wilson försöker få veta vem Arrow är och det är inte många som tror på Arrow och Oliver skjuter faktiskt Barry. Man fortsätter ha signaler om att det skulle vara kemi mellan Felicity och Arrow men hon kan ju inte ha en love story med alla killar i serierna tycker det räcker nu och hon kan hålla sig till Oliver och sin chef.
Just ja hon där i slutet fick barn med Oliver va och han vet ingenting..?

Arrow s03x08
Vilken livsfarlig bomerang, smått läskigt att bli attackerad med den!
Oj vad Barry och Oliver har mycket att lära, en för blåögd och en för hård.
Smart av Barry att flytta runt dom så att bomberna desarmerades och tur att Lila överlevde, det var riktigt roligt att få se mer av henne och även hennes och Diggles relation.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Abdel Sellou - En oväntad vänskap

Anki Edvinsson - Lust att döda

Teen wolf ~ säsong 2