17 november 2014

Nora Roberts - Dans och drömmar

Lindsay har stora ambitioner att bli en stor ballerina men när hennes föräldrar råkar ut för en bilolycka så återvänder hon hem till den lilla staden hon kommer ifrån för att hjälpa sin mamma att återhämta sig och för att de ska kunna sörja hennes fars bortgång.
Hennes mamma tycker att Lindsay kastar iväg sin begåvning när hon stannar och istället öppnar en dansskola än att fortsätta med sin karriär.
En dag kommer Ruth till dansstudion och Lindsay känner igen en talang när hon ser den men eftersom Ruths föräldrar har dött och hon nu bor med sin farbror som inte alls förstår sig på dansen mer än att det är någonting som är viktigt för Ruth. När Lindsay vill släppa iväg Ruth till storstan för att hon ska få utmanas och bli en bättre dansare och ha en chans att bli en stor stjärna så bromsar hennes farbror och Lindsay måste komma på ett sätt att tala han till rätta.

Jag gillade den här boken, den var jätte söt och visst Nora Roberts är rätt förutsägbar men ibland är det rätt skönt att veta vad man får i en bok och hon levererar precis som vanligt.

Betyg 4 av 5
boken finns att köpas på   harlequin

1 kommentar:

  1. Jag skulle nog säga att jag gillade andra delen om "Bannion" mer, Kärlekens drömmar heter den och handlar om Ruth & Nikolai! Ett tips ifall du vill ha mer av henne :)

    SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...