15 november 2014

Kristan Higgins - En av grabbarna

Journalisten Chastity O'Neill bestämmer sig för att flytta hem till staden där hon är uppvuxen och nu börjar hon känna att det är dags att stadga sig men för att det ska bli så behöver hon jobba lite på sina kvinnliga sidor.
Men att hon är etthundraåttio centimeter lång och bredaxlar och att hon har fyra äldre bröder som är beskyddande och hon har fått skinn på näsan gör att hon mer är som en av grabbarna i gänget.
Under ett jobb uppdrag så träffar hon på en snygg läkare som är singel men för att hon ska kunna släppa in han i sitt liv måste hon glömma sin första kärlek Trevor Meade.
Trevor verkar ha glömt Chastity för länge sedan och inte ens med konkurrens verkar han bli intresserad utan fortsätter se Chastity som en syster.

En lätt läst bok där jag tyvärr inte riktigt fastnade för Chastity som karaktär utan ibland kändes hon så hopplös. Ibland blev det lite rörigt med så många syskon, syskonbarn, respektive, vänner osv  men ändå hanterbart.

Betyg 3 av 5
boken finns att köpas på harlequin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...