26 oktober 2014

Tv - Serier [v43]

Jag ligger verkligen efter med massor av serier, och även läsandet men ska försöka jobba mig ikapp!!

the 100 s02x01
Äntligen började the 100 om, så vi får veta hur det går för alla!
Finn blir tagen av the others, Bellamy försöker rädda han men de två som skulle hjälpa han fegar ur så Bellamy blir oxå tagen men då ändrar dom sig men då kommer de vuxna överlevarna från the Ark.
Och helt plötsligt bestämmer de vuxna igen och deras regler gäller. Clarks mamma lämnar ett meddelande till Clark så hon ska hitta till dom.
Raven är skadad och är kvar i deras läger och hon har fått sällskap av Murphy, men Bellamy och Finn tar de vuxna med sig dit och vi får se nu om Raven kommer överleva.

Clark har hamnat på något konstigt ställe där de tror att hon kan bära på någon smitta, de är 48 stycken av dom som är där. De lever i underjorden och är rädda för smittan ovanjord.
Clark vill ut och leta efter de som saknas men de vet inte hur man tar sig ut och när hon försöker fly blir hon hindrad, och det är som en sekt de har hamnat bland.
Octavia är med Lincoln,hon har fått en förgiftad pil i benet så vi får se om hon överlever.

Jag gillar inte hur de vuxna kommer och tror att de kan allting och ska styra och ställa, de skickade ner ungdomarna för att se om de skulle överleva så jag tror att det i slut ändan kommer bli två läger, bara nu Clark får de andra att inse att de inte är gäster utan fångar.

the Flash s01x03
Iris vill fortsätta ha ett hemligt förhållande men ändrar sig till slut, men Joe hade redan listat ut det.
Vi får för varje avsnitt lära känna karaktärerna bättre och bättre och jag antar att det är den här utvecklingen serien kommer ta. Olika personer som ska stoppas i varje avsnitt och att det alltid är Barry som måste fixa det eftersom han oxå är annorlunda.
Joe höll på att dö i det här avsnittet pga gaskillen men Barry han dit med botemedel i tid.
Han i rullstolen visste att Barry skulle bli träffad, vad är det han vet och syssla med egentligen?

Saving hope s03x05
Charlie och Dawn hamnade i säng efter att Dawns marsvin blev uppäten av en orm.
Joel och Alex har så mycket kemi och de kommer nog bli tillsammans för eller senare, hoppas jag i alla fall!

Arrow s03x01-03
Lance överlevde som tur var för annars hade inte serien varit densamma igen, och han och Laurel ser till att the Arrow blir hedrad för det han har gjort för staden. Lance kollapsar igen.
Sarah kom tillbaka, och blev mördad

Spännande nu om vi får se Oliver och Felicity tillsammans, det finns då mängder med kemi i alla fall och de fick äntligen till en första dejt fast då blev dom beskjutna med en torped,och sen kysser dom varandra när han försöker avsluta det de har påbörjat.

Felicity jobbar i en teknikbutik, och får en efterhängsen kille efter sig, han som köpte upp Queens och han vill ha Felicity arbetande hos sig. Och tillslut lyckas men det hon inte vet är han bygger vapen.

Thea är med sin pappa och pratar inte med någon annan, han tränar upp henne att kunna slåss. Oliver letar reda på henne och försöker övertala henne till att de ska fortsätta ha en relation och med sin pappas tillåtelse så åker hon tillbaka med Oliver.
Älskar att se Peter Stormare i Arrow ;)

Chicago fire s03x03-05
Inte bra att två brandbilar krockar i ett trafikljus, men vilken tur att den andra chauffören vaknade så att han kunde berätta att dom tävlade och att det inte var Cruz fel.
Mills har fått komplikationer på grund av huset som kollapsade så nu får han inte arbeta igen eftersom han kan tuppa av mitt i allt. Men eftersom Gabbi nu blir brandman på stationen så blir det ledigt en plats som sjukvårdare och den kan nu Mills ta.
Casey inser vilket svin hans syster är gift med och ska hjälpa henne.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...