Tv - Serier [v41-42]

Chicago PD s02x02
Det är mycket personligt drama nu och kommer bli ett riktigt spännande avsnitt i veckan!!

Gotham s01x01
Unga Bruce får se sina föräldrar bli mördade, och en Jim Gordon är den som kommer dit och får i uppdrag att utreda mordet. Gordon och hans kollega fick fast mördare, fast egentligen inte den riktiga mördaren och när Gordon får veta det börjar han luska i vem som är den riktiga mördaren och vem som satte planterade ut bevismaterialet.

Stalker s01x02
Den där Perry är så läskig. Fast det är de flesta i den här serien men jag gillar stuket och hoppas få fram mer om karaktärernas huvud hemligheter. 

the Flash s01x01 *seriestart*
När Barry var liten hände någonting hemma hos dom och hans mamma dog. Men den här serien utspelar sig då några år senare och Barry hjälper poliserna med att lösa brott.
En stormig natt så får han en blixt i sig och  9 månader senare vaknar han upp på Starlab som har tagit mängder med prover för Barrys hjärta slår onaturligt fort och hans kropp har byggt upp mer muskler och inte förtvinat.
Barry inser fort att han har blivit förändrad och att han kan springa super fort, så han kontaktar Starlab för att de ska få undersöka det och då inser de att han helar sig själv.
Sen kommer det fram att fler blivit förändrade, sen springer Barry till the Arrow/Oliver och han försöker stötta Barry i att våga hjälpa människor med den gåva han har fått.
Det ska bli spännande att se hur den här serien kommer utvecklas!!

the Flash s01x02
Barry har börjat få problem med att han tappar medvetandet men forskar teamet märker att hans glukosvärden sjunker när han springer fort. Som vanligt hjälper Barry till vid brott, hans bästa kompis och "syster" vet fortfarande ingenting och chefen för Starlab är allt läskig!!

Saving hope s03x03-04
Alex vaknade upp och minns ingenting, men hon återfår alla minnen på en gång när hon behöver göra hlr på en annan patient. Hon verkar känna mer för Joel än Charlie och hon ser så pressad ut när hon är med Charlie hemma hos dom och jag som hade för mig att de levde åtskilda...
Och när Charlie friar till Alex så säger hon nej och säger att hon inte älskar han längre.
Gavin blev hög och fick upp ögonen för lite saker sen tog han avsked av Maggie.

Och det verkar som att i nästa avsnitt börjar Joel flirta mer med Alex och Charlie kanske kommer få ihop det med sin exfru....

Kommentarer

  1. Hej!
    Under morgondagen kommer ett inlägg på min blogg där du har en nominering att hämta :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Abdel Sellou - En oväntad vänskap

Anki Edvinsson - Lust att döda

Teen wolf ~ säsong 2