16 juli 2014

Susan Mallery - Kärlekens pris


När Dana Birch var liten blev hon misshandlad av sin pappa och hon har lovat sig själv att aldrig bli behandlad så igen så hon bestämde sig för att bli polis. Nu har Dana tagit tjänstledigt för att hon ska hjälpa sina bästa vänner systrarna Titan, som nästan är som systrar för henne oxå, att skugga deras halvbror för han är ute efter att förgöra deras pappa och allting vad det innebär. 
Men när han träffar Dana får han även lära känna sina systrar men han har en plan och han har inte tänkt bry sig om vem som står i vägen, hans pappa ska få lida för det han gjorde mot hans mamma. 

Jag gillade spänningen, relationerna och att allting inte är som man själv tror utan ibland finns det en annan sanning och att saker och ting har oftast två sidor och att man behöver veta allt för att förstå vissa saker. Visst precis som alla romaner är det förutsägbart men ibland behöver man de böckerna :)

Betyg 4 av 5
boken finns att köpas på harlequin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...