30 juni 2014

RaeAnne Thayne - Björnbärssommar

Claire Bradford är ensamstående mamma sedan hennes ex lämnade henne för en yngre kvinna, hon har öppnat en framgångsrik smyckesaffär hemma i Hope's crossing, Colorado. När det går en våg av inbrott genom det annars stillsamma Hopes crossing så är Claire en av de drabbade.

Claires bästa vänns lillebror Riley har återvänt hem för att ta över rollen som polischef och i jakten på inbrottstjuvarna så är Claire med om en bilolycka och nu behöver hon hjälp med både butiken och hemma. Men hennes ex och mamma tittar snett på Riley och det gör även fler i staden och dessa vill ha bort Riley från posten som polischef.
Claire får kämpa med sina känslor för Riley för han är ju hennes kompis lillebror och hon har inte tid med kärlek. Det var trist att man inte fick veta vem den där som skickar de hemliga presenterna till de behövande är och boken var väldigt förutsägbar så jag tycker att man kunde ha fått vänta mer på att få veta vilka som var inbrottstjuvar för att hålla på lite spänning. 
Betyg 3 av 5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...