11 maj 2014

Tv - Serier [v19]

Awkward s04x03-04
Ehm, tillbaka till säsong 1? Jenna vill alltid ha det hon inte kan få.

Chicago fire s02x21
Oj Donna är gravid och Chefen (Wallace) friar och hon säger ja.  Devin kommer tillbaka och vill prata med Lesley för att återlämna och betala tillbaka det hon stal.
Gabbi kommer försent när hon ska göra om provet och får då börja och sen slutade det...

Chicago PD s01x13
Ruzek sa till Burgess att han ska ge sitt förhållande en riktig chans så hon blev dumpad innan det han bli något på riktigt, men då drar hans flickvän hem till sina föräldrar pga att han är hemma så lite.
Hon nya i teamet har en affär med han som inte gillar Voight och han försöker få en andel av det Voight tjänar ute på gatorna och han som vill åt pengarna han har en hållhake på Voights data kille och kräver rapportering av han om vad som händer.
Antonio blev skjuten i slutet men jag antar och hoppas att han kommer överleva.

Glee s05x19
Rachel får negativ kritik i media och försöker med hjälp av sina vänner få ett bättre rykte.
Kurt känner att han ligger efter alla andra som tar sig framåt i livet och vet vad de vill göra när han helt plötsligt får en roll som Peter Pan på ett äldreboende och han får ingen uppbacknings av Rachel för hon är ju för upptagen med sig själv(som vanligt).
Sam skaffar en omplacerings hund och tränar agility med han, visst kul  att sporten får reklam men inte på asfalt, tur man inte fick se hunden hoppa så mycket!!!

Suburgatory s03x12
Lisa och Malik gifte sig och Tessa trånade efter Ryan men hennes pappa fick hångla med Dallas iaf.

the 100 s01x08
Bellamy har tänkt rymma iväg innan de från Arken kommer ner för han vet att många där vill se han död men Clark övertalar han att stanna. En fick i uppdrag från the Ark att döda Bellamy men han dog själv och sen fick förrädaren från the Ark sitt straff, men egentligen låg Clarkes mamma bakom allt. Alla är höga pga att de har ätit nötter, men ingen verkade då få några men av det.
Finn blir sur på Clark när hon och Bellamy kommer tillbaka med vapen.

I nästa avsnitt kommer Finn se till att de får ett möte med the grounders ledare men det kan vara ett bakhåll fast det känns naturligt att båda sidorna har vapen vid ett sådant här möte.

Heart of Dixie s03x21
Zoe leker kärleksförmedlare och när hon hjälper Wades pappa så slutar det med att dom tillsammans får rädda så han får behålla sin fot. Annabeths pojkvän ska fria och det slutar med att det börjar brinna på Lemons restaurang.
Wade ska flytta för att starta upp fler pubbar och både Wade och Zoe såg rätt missnöjda ut pga det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...