4 maj 2014

Tv - Serier [v18]

Resurrection s01x07
Lite kaos när alla döda börjar välla in, folk bor ju i andras hus och de döda bor inte kvar i sina hus längre, och nu börjar även de som var motståndare till återvändarna få träffa sina anhöriga och kanske får en annan syn på saken.

Glee s05x18
I det här avsnitt sjöng de lite sånger vi har haft på skolavslutningarna när jag var lite och sjöng i skolkören. Så blev lite nostalgi för mig.
Rachel vet verkligen inte vad hon vill och det är tur hon har snälla vänner som hjälper henne.


the 100 s01x06-07
Octavia återfanns vid liv och Bellamy mfl räddar henne men hon är otacksam och blir förbannad. Finn blir skadad och hans flickvän inser att han och Clark har fått ihop det.
De får äntligen radiokontakt med de uppe på the Ark,

De tog en av jordborna(han som höll Octavia fången) som gisslan, och han verkar ha blivit kär i Octavia och var säker därför han höll henne hemlig och ville behålla henne vid liv.
Det nya problemet nu är att alla på arken inte kan åka ner till jorden för det finns bara plats för 700 stycken, så hur man väljer vilka som ska få överleva lär bli en intressant diskussion.

Hart of Dixie s03x20
Lemon och Wades vänskap är helt underbar! Annabeths förfäldrar gillar Lavon bättre än hennes nya kille Davis och det har mycket att göra med att de inte delar sportintresset. Så Lavon gör typ slut med Annabeths föräldrar och hennes föräldrar ger Davis en ny chans.
Zoe och George åker på äventyr tillsammans för att hjälpa Wade och Lemon men de kysser varandra och inser att nu är båda singlar och de är absolut inte intresserad av varandra och vi vet nog alla vilka de borde sluta upp med...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...