6 maj 2014

Real Steel

  
Filmen handlar om Charlie som är en sådan person som lever här och nu och inte riktigt tänker på framtiden, så pengarna räcker inte så långt.
Han åker runt med sin/sina robotar och slåss mot andra robotar eller annat som kan ge pengar men att reparera resa och få sin robot förstörd kostar mer än vad han tjänar.
När han en dag får veta att hans ex har dött och att hans son Max som han aldrig har haft kontakt med måste ha en vårdnadshavare så säljer han Max till Max moster för hon har inga egna barn och är gift med en rik kille så Charlie ser sin chans att få gott om pengar för att fortsätta tävla med robotar.
Men i dealen ingår att Charlie måste ha Max över sommaren då hans moster och make ska åka utomlands, så vi får följa med på Max och Charlies resa då de lär känna varandra. 


En riktigt bra film och även om den känns förutsägbar så blir man så glad av att se filmen och Max är en sådan pojke som man inte kan annat än älska. Hela pojken gör en lycklig däremot känns det där om att hans mamma har dött som någonting de nonchalerar och aldrig pratar om eller sörjer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...