26 april 2014

Mari Jungstedt - Du går inte ensam

Det här är bok nr 11 i serien om Anders Knutas och hans kollegor.

En dag i September försvinner treåriga Wilma spårlöst från skönhetssalongen där hennes mamma arbetar. Fast man letar så går det inte att hitta flickan och ingen verkar ha sett någonting som kan leda Karin på rätt väg för att finna flickan.
Men några dagar senare så återfinns Wilma på exakt samma plats som där hon försvann men de har fortfarande inga spår efter förövaren när ytterliga en flicka blir bortförd.


Det var skönt att det i den här boken inte var med så mycket från Knutas familjedrama utan mer uppdateringar om hur det går för han och Karin. Och i den här boken är det Karin som får lösa fallet och Knutas får bara titta på.
Jag är rätt anti serie som aldrig tar slut men i det här fallet gör det inte så mycket eftersom jag gillar kriminalfallen så himla mycket. Det här är lättsam läsning och man plöjer igenom böckerna, perfekt bok för lässvackor!
                                            Betyg 4 av 5

Boken finns att köpas på Adlibris   och   CDON

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...