17 mars 2014

Veronica Mars Movie

 
I lördags såg jag äntligen Veronica Mars filmen, som jag har längtat!
Filmen har just nu 7,9 på imdb och skulle jag ge filmen ett betyg så skulle den nog landa på en 8, vissa delar av filmen på högre andra på lägre.

Jag satt och skrattade och verkligen älskade filmen, jag älskar humorn/ironin och det kändes som att få så ett långt avsnitt av serien och då har de verkligen fått till samma känsla men eftersom det här utspelade sig x antal år efter sista säsongen så tyckte jag det var konstigt att inte fler hade seriösa förhållanden och allt vad det innebar.Spoiler varning!!
Jag störde mig en hel del på att Veronica och Piz inte verkar ha blivit tillsammans igen men hans föräldrar har aldrig ens träffat henne, hur kan det komma sig när de ändå till och med har dejtat tidigare och att Keith inte uppskattade att Piz sov över i Veronicas rum. 
Att så många fortfarande var precis som i sista säsongen, lite vuxnare borde de ha blivit och det saknade jag, annars hade det här bara kunnat vara ett år efter sista säsongen då hade jag köpt det.
Men jag ÄLSKADE att mitt stora ship blev sant och Piz var så grymt barnslig när han började slåss för det är ju sånt Veronica gillar - Badboys.

Vad tyckte ni om filmen?

2 kommentarer:

  1. Älskade också filmen. Stor nostalgitripp med mycket insider fan blinkningar, precis som det ska vara. Tyckte ändå den visade på bra vad som kan ha hänt åren som gått. Jag fattade det som att Piz och Veronica hade blivit ihop på sistone, inte att de varit ihop hela tiden...

    SvaraRadera
  2. Jag tyckte också verkligen om filmen. Störde mig också på det du skriver. Kännes faktiskt väldigt töntigt. Men annars så tyckte jag om filmen.

    SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...