16 mars 2014

Tv - Serier [v11]

Chicago fire s02x15
Keeler som kidnappade Kellys syster fortsätter att jävlas och Otis vill hämnas. och Erin berättar sen att Keeler försvunnit och hon misstänker Kelly.
Hon som Dawson gjorde brandmansutbildningen (Jones) med kommer antingen rädda någons liv och sen bli accepterad, jävlas med alla och vara som ohyra som de vill ha bort eller ställa till det för sig och själv inse att hon inte vill vara brandman för hon är det bara för att jävlas med sin pappa.

Jag älskar när de har cross overs så vi får se Erin i Chicago fire och Kelly ibland i Chicago PD.

Chicago PD s01x07
Justin sökte ju upp Erin med blodiga händer, och Erin och Voight misstänker direkt att han är inblandad i ett mord.
Voight ligger lite risigt till och har ledningen efter sig för de har insett att han kör ett eget race. Så nu har ledningen gett Antonio nya uppgifter och de vill att han väljer sida.
Jag gillar Antonio och äntligen insåg Voight att Justin behövde hjälp och skjutsade han till militär basen där han ska vara i 4 år.

the Blacklist s01x15

Ja äntligen kom det fram att Elisabeths make inte är den han påstår sig vara och jag vill se mer för att få veta mer nu.

Switched at Birth s03x08-09
Daphne har kommit på att hon kanske vill gå någon vårdinriktning, men hon fick se baksidorna av att vara döv eftersom hon inte hör när någon ropar på hjälp.
Emmet försöker hjälpa Bay genom att visa henne ett minne, och jag skulle hellre se Bay med Emmet än Tank fast helst med Ty så klart
MaryBeth och Travis är så fina tillsammans. Men vad var det med all dans i avsnittet?

Äntligen fick Bay veta att Ty inte var otrogen och då började hon så klart fundera på vad hon egentligen känner för Tank och sen råkar Bay försäga sig och satt Tank i en dålig sits.

Glee s05x11
En hyllning till Finn. New direction kom bara två i tävlingen och som vanligt ska Sue se till att Glee club ska läggas ner på skolan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...