30 mars 2014

Tv - Serier [v13]

the Blacklist s01x16
Oh Elisabeth lär inom en snar framtid inse att Tom kanske inte är så ärlig och undra vem hans chef är,
och vi fick se vilken mördare han är. Och tydligen kommer han bli misstänkt för mordet på Joline Parker och få Elisabeth efter sig.

Believe s01x02-03
Tate och Bo är på flykt från nästan allt och alla och vi fick se vem som var mamma till Bo(såg ni att hon hade en fjäril som halsband?) och varför Winter bryr sig så mycket om Bo.
I varje avsnitt så hjälper Bo någon person att få det lättare eller att hitta någon.

the Blacklist s01x17
Äntligen började Elizabeth inse att Tom inte är ärlig.

Glee s03x13
Nu är Glee club nedlagd och många kommer vara i new york eftersom några nu gick ut skolan så det är bara 5? från glee kvar på skolan.

Resurrection s01x01-03  *seriestart*
Man hittar en pojke(Jacob) mitt ute i ingenstans i Kina och när han visar var hans hem är så kallar han de som bor där för mamma och pappa men deras son dog för 32 år sedan.
Den där pappan som kom tillbaka slog ihjäl en gammal kompis eller någonting, man öppnade pojkens kista och Jacob låt fortfarande i kistan.
Och nu kom en tredje, Rachel oxå tillbaka..verkar komma tillbaka en ny person i varje avsnitt.

Crisis s01x01-02  *seriestart*
En buss med skolungdomar blir kidnappade, flera av ungdomarna har rika föräldrar som har satt in sändare under sina barns hud eller tänder vilket kidnapparna vet om och har avlägsnat.
Ute i skogen är en pojke fri och han har en livvakt med sig och tillsammans försöker de fly från kidnapparna som jagar dom hack i häl.
Kul att få se James Lafferty (Nathan i OTH, som någon annan än Nathan och att han får nya roller)
Ytterligare en riktigt bra serie som jag har höga förväntningar på!

Chicago fire s02x17
Läskigt att få en kille efter sig så där som Dawson fått,
Vad jobbigt att vara brandman och få skulden för någonsdöd, de riskerar ju sitt egna liv så många gånger för att rädda andras och skulle ju inte låta någon dö med flit.
Jones fick veta vad hennes pappa har planerat och blir förbannad.

Hart of Dixie s03x14-15
Lemon kommer hem och har två pojkvänner och det går inte så bra så hon blir singel igen tills båda killarna inser att nej de vill att Lemon ska välja en av dom. Magnolia har blivit utsparkad från internatskolan. Lemon blir super glad över nyheten om att Wade dejtar Vivian.
Zoe berättar för sin mamma hur hon känner för henne.
Bluebell delas upp efter vilken av Lemons pojkvänner de vill att hon ska välja.
Zoe och Joel blir stämda och George hjäper dom och då helt plötsligt ska Joel åka iväg och vara borta i 6 månader.
Lemons pojkvänner ska slåss om hon men Meatball lurar dom så han blir vinnaren istället, men då dyker Lavon upp. Och i slutändan väljer hon ingen av dem.
Är det äntligen dags för Zoe Wade?  Fast det känns som att det är överspelat det har varit så dåligt med vibbar och han verkar ju lycklig nu.

the Tomorrow people s01x16-17
Cara och John får ihop det igen. Stephen kysser sin nya kollega, som jag tycker är skum och Stephen hittade sin pappa och

Arrow s02x16-17
Det finns folk som vet vad John och Oliver sysslar med och att Oliver är the Arrow men de vet oxå att de försökte hjälpa staden och människorna.
Kul att få se team Arrow samlade, Roy var med ute in action igen och jag gillar att det läggs lite fokus på han och inte bara på Olivers och Sarah som jag inte alls vill se som par!
Arrow bad Roy att hålla sig undan från Thea när han inte är kan kontrollera sig.
Laurel blir räddad av Sarah och snackar med henne om henne utan att veta om det.

Helix s01x13  *säsongsavslutning*
Julia hittade äntligen sin mamma, och hon försökte förhandla att Spencer skulle ta med henne och inte Julia men då dödade han Julias mamma istället och tog med sig Julia.
Julia såg sen till att Alan fick viruset eller motgiftet eller båda.
Nästa år kommer säsong 2, den ser jag framemot.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...