7 mars 2014

Greys anatomy s10x14Ja Alex och Jo hade då ett sätt för att få cheferna att tro att de inte har ett förhållande.
Äntligen fnittrar April och Avery ser så lycklig ut!
Christina går full till Owen och de börjar hångla eller det ena ledde till det andra och tanken var att Owen och Emma skulle flytta ihop. Och Meredith insåg direkt vad de hade gjort.
Sen gjorde Owen slut med Emma.

Det blev ingen Washinton resa för Derek, de tog intervjun över telefon i stället och Derek och Meredith kommer nog få leva som särbor eftersom han fick jobbet.
Den där regeln om inga relationer på arbetet ledde  ju bara mer till kaos och klart det fungerar för många när de redan är gifta men nu får Alex & Jo och Owen & Christina smyga om de ska träffas (eller vara seriösa på jobbet) vilket jag inte tycker borde vara något problem men tydligen är det himla svårt att inte ha sex på jobbet i den här serien.2 kommentarer:

  1. Jag är så glad över Avery och April, sötare par får man leta efter!

    Men jag har faktiskt svårt att förstå hur svårt det är att hålla sig irån varandra under arbetstid. Det är ju faktiskt så det brukar fungera först trode jag att dom inte fick träffas alls och det kan jag förstå att dom inte gillar men Jo överreagerade ganska mycket tycker jag!

    SvaraRadera
  2. Det där med Derek och Mere kommer bli intressant. De har ju ändå två barn? Och jag håller med om Jackson och April :) Så söta!

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...