2 februari 2014

Tv - Serier [v5] del 2

the Vampire diaries s05x11
Damon dumpade Elena i slutet på förra avsnittet, Stefan har legat med Katherine och Bonnie & Jeremy har fått ihop det. Allt detta fick Caroline veta och hon är så hysteriskt rolig när hon får veta  massa hemligheter och hon beklagar sig då för att hon är singel och då dyker Klaus upp.
Klaus och Rebekah räddar livet på Matt, för Nadia har låst in han för att Elena och Stefan ska hjälpa henne att rädda Katherine. Så typiskt att strax efter att Caroline och Klaus äntligen får ihop så då dyker Tyler upp igen.
Jag gillar när Damon och Stefan umgås och är sams! Men så typiskt Katherine att lyckas byta kropp med Elena, när ska alla upptäcka det då?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
the Vampire diaries s05x12
Katherine berättar för Matt och tvingar ur han massor med fakta som Elena vet som födelsedatum osv.Uppenbarligen hoppar Katherine och Elena mellan vem som är levande och vem som är död men en sak som är säker är att jag ser inte framemot att Katherine kommer leka med Damon och Stefans känslor, det börjar vara helt sjukt uttjatat.
Tyler vill ha tillbaka Caroline, tills Katherine ser till att han får veta att Caroline har legat med Klaus.

the Fosters s01x12
Callie hamnade på ett gruppboende för tjejer, och får bo med tjejen som gav hon stryk första gången hon var på ungdomsanstalt.
Callie fick sina rättigheter indragna så hon fick inte träffa Jude men så stod Brandon utanför huset men vad kommer Callie få för konsekvenser för det och innebär det här att hon måste hitta sig ett nytt fosterhem för hon kan ju inte åka tillbaka och bo där Brandon bor.
Jesus får hjärtrus av sina mediciner så de ska prova att låta han vara utan, jag tycker att man kan prova att dra ner på medicinen samtidigt som man försöker prova med någonting annat fysiskt för att han ska göra av med lite frustation. Men vi får se hur det här kommer gå.


the Carrie Diaries s02x13
  *säsongsavslutning*
Larissa fick sparken vilket innebar att även Carrie fick typ sparken. Dorrit fick deras pappa att förstå hur han behandlar sina döttrar.
Carrie och Sebastian gjorde slut och han flyttade och Carrie flyttade ihop med Samantha. Maggie förlovade sig med sin pojkvän. Mouse och hennes ex blev sams igen.
Alla fick som ett slut och man visste ju att Carrie och Sebastian inte var the end game, jag tycker serien kan ta slut nu så fick seren ett bra avslut.

1 kommentar:

  1. Tyler och Caroline tråkar ut mig till döds, haha. Gillar dem inte alls som par.

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...