27 februari 2014

Melina Marchetta - Jellicoe road

När Taylor var elva år så lämnade hennes mamma av henne på 7-eleven, och sedan dess har Taylor inte hört någonting ifrån henne.
Hanna som hittade/hämtade Taylor på 7-eleven ser till att hon får gå på Jellicoe internatskola  men när Hanna försvinner utan ett ord så börjar Taylor nysta mer i var hennes mamma tog vägen för hon tror att det är så hon kommer hitta Hanna.

Taylors ledtrådar går tillbaka 22 år och det hemska som hände på Jellicoe road men hur hänger det egentligen ihop med Taylors föräldrar eller Hannah.

Vilken underbar bok där vi får lära känna Taylor och hennes vänner, vi får följa Taylor på hennes resa.

I början är man väldigt skeptiskt till flera karaktärer och det är lite snurrigt med så många olika personer och så mycket som händer men när man fått lite klarhet så är boken helt underbar! Jag skulle gärna läsa en fortsättning.

Betyg 4 av 5
Boken finns att köpas på    Adlibris   Bokus   CDON


4 kommentarer:

  1. Kan inte förstå att jag fortfarande inte har läst den här, trots att den har stått så länge i bokhyllan..

    SvaraRadera
  2. Jag kan inte förstå att jag fortfarande inte har läst den här trots att den har stått så länge i bokhyllan..

    SvaraRadera
  3. Den här vill jag så gärna läsa. Tänkte slänga ner den i Bokus bokrea men tyckte att priset nog var lite för högt för en bok med danskt band.

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...