30 januari 2014

Tv - Serier [v5] del 1

the Carrie Diaries s02x12
Sebastians mamma ger han en valp, Carrie har blivit erbjuden ett fast jobb på tidningen så nu vet hon inte om hon ska gå på college eller inte. Mouse kom på att Donna är smart.
Dorrit går på Carries bal och hon har verkligen jätte kul, hennes kille kan verkligen lura henne att göra saker som de flesta tjejer vill men inte Dorrit för att hon är tvärs över. Och tillslut inser hon att han kanske är rätt perfekt för henne.
Carries ex dök upp på hennes bal och hade en rejäl ursäkt men han stöttade verkligen Carrie att ta jobbet. Hennes pappa blev däremot inte så nöjd och halvt kastade ut hon.
Walt och Bennett blev sams igen och Bennett är inte arg på Carrie längre, Walt pratar även ut med sina föräldrar om att han är gay.
Sebastian ska kanske åka iväg över sommaren till Californien för att jobba men vi får väll se hur bra det kommer bli för han och Carries förhållande och om Sebastian kommer tillbaka.

the Following s02x02Jag ÄLSKAR den här serien, det är så spännande hela tiden. Och jag sitter på hel spänn hela tiden och vet aldrig vad som kommer hända.
Joe kanske har legat lågt men nu mördade han prästen och nu är han på g, och Emma insåg tack vare Carlos att Joe inte är död. Och som vanligt vill alla Joes anhängare leka med Ryan Hardy.

Hart of Dixie s03x11
Wade har verkligen blivit mer mogen efter att han har börjat dejta Zoes kusin men kunde han inte bara inte ha varit otrogen mot Zoe och så vi hade fått ha en lycklig kärleksstory?
Oj nu fick vi veta vem som är pappan till Shelbys baby, även Brick fick veta det så de två lär ju inte få ihop det igen och hon ska flytta vilket jag inte sörjer alls. 
Men NEJ Zoe och Joel får INTE köpa ett hus!!!
Dock vad bra att George och Lynley gjorde slut jag gillar han mycket bättre med Tansy.

the Originals s01x12

Marcel är ledsen för att Davina är död.
Rebekah skäller ut Elijah och jag tycker att hon har rätt i det hon säger.
Celestes vän i den vita kostymen var en läskig häxa och han offrade tillslut sig själv.
Klaus ska alltid ha en massa planer, han måste ha varit perfekt att ha med i någon dokusåpa där man ska pakta, dock är han ju inte så omtyckt så han kanske skulle riskera att åka ut i alla fall.

Chicago PD s01x04
Ett riktigt bra avsnitt, man får lära karaktärerna mer och mer och i det här avsnittet kändes det lite mer som en polis serie.

Arrow s02x12

Kul att Arrow och Roy hjälps åt och Roy fick veta att det är Oliver som är Arrow och nu fick han joina team Arrow.
Lance försökte hjälpa Laurel genom att ta hon till ett typ NA möte men hon blev super sur och fortsätter förneka att hon har problem.
Prototypen till det där som gjorde att massor av personer dog blev stulen av någon snubbe som suttit i fängelse men tillsammans lyckades Oliver och Roy rädda att mer människor skulle dö.

1 kommentar:

  1. Jag älskar att Roy är med i Team Arrow! och Chicago PD fortsätter att imponera på mig! :)

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...