23 januari 2014

Tv - Serier [v4] del 1

the Carrie diaries s02x11
Carrie tog sin in på någon skrivar kurs/skrivar utbildning och hon är verkligen för snäll med Bennet och han beter sig inte så bra.
Carrie gör en intervju med Amelie som lär henne en hel del om hur livet i stan är och hon får en till artikel publicerad men sen blev Sebastian irriterad på henne för att hon såg sin chans att skriva en artikel. Sebastian har gett sina pengar till sin pappa och är på dåligt humör för det.
Maggie dejtar militär killen Pete men får lite kalla fötter när han bjuder ut henne på en lyx restaurang så hon drar med han på det vanliga haket där hon hänger med sina vänner till vardags.

Switched at Birth s03x02
Jag gillar att den Regina som hon var innan allt det här börjar komma fram, den där killen Wes som hon träffade hoppas jag att hon kan få ihop det med.
Annars hände det väll inte så mycket förutom att John försöker ha makt och kontroll, och ska styra och bestämma, jag gillar att Kathryn skaffar sig egna hobbies.

Teen wolf s03x15
Tvillingarna vill ingå i Scotts pakt, och Lydia började direkt hångla med en av dom igen.
Scott blev hem bjuden på middag hos den nya tjejen och jag gillar verkligen den familjen så jag hoppas det blir någonting där och att Allison och Isaac då äntligen kan bli tillsammans.
Är hon ny någon typ elektrisk tjej eller vad hände där och vad tusan hände med Isaac eller kan det bara ha varit tvillingarna som ville jävlas lite?

Hart of Dixie s03x10
Vilket trist avsnitt, det hände ju ingenting speciellt alltså man hade inte riktigt märkt om man hade missat att se de här avsnittet :( Nu vill jag se Zoe och Wade tillsammans, är så less på att vänta!

Arrow s02x11
Roy fryser ut Thea och han kan snart inte kontrollera sin styrka, just nu kan han inte hantera den när han blir arg. Oliver/Arrow erbjuder sig att hjälp Roy att lära sig att kontrollera sin ilska/styrka.
Laurel vänder sig till Arrow för att få reda på sanningen om Sebastian sen åker hon dit för droginnehav eftersom hon är påverkad av opiater och har någon annans(sin pappas) medicin hemma.
Oliver hjälper Laurel så hon kommer sig hem då blir hon kidnappad och Oliver nedslagen, Laurel räddar livet på Arrow genom att skjuta han med den läskiga masken som visar sig vara vem?
Sen får Laurel sparken vilket kanske inte är så konstigt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...