24 januari 2014

Meg Cabot - Babbeldrottningen


Lizzie Nichols har problem, hon kan aldrig hålla tyst så hon lyckas alltid säga fel saker och avslöja både sina egna och andras hemligheter. 
Lizzie och hennes vänner ska åka till Europa, hon till sin pojkvän i London och hennes bästa kompis Shari och hennes pojkvän ska åka till ett slott i Frankrike och hjälpa till lite under några bröllop.

När det visar sig att Lizzies pojkvän inte är så underbar som hon trodde så packar hon sina saker och tar tåget till Frankrike för att hjälpa Shari på slottet. Men det börjar inte så bra när hon inte får tag i Shari, och på tåget har hon svårt att ens hitta en vettig sittplats och sen är hon inte säker på hur hon ska ta sig när tåget är framme, om  hon inte får tag i Shari alltså. 


Lizzie är rätt rolig, blåögd och inte alltid så smart. Men jag gillar boken det är lättsam chic-lit och Meg Cabot vet hur man levererar lättsam läsning som flyter på i en rasande fart.
Efter den här första delen finns det en fortsättning - Babbeldrottningen i New York.
Betyg 4 av 5
 

2 kommentarer:

  1. Jag har läst både denna och fortsättningen. Mycket trevlig och lättsam läsning!

    SvaraRadera
  2. Älskade den här boken! Så otroligt rolig & lättsam, passar perfekt in i chic-lit genren! Kan rekommendera andra delen också! :D

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...