12 januari 2014

Det känns som att jag har en lässpärr!

Jag vet inte vad det är nu igen, jag vill verkligen läsa men det går inte.
Alltså jag kan börja i massa böcker men ingen är nog bra...det är som att jag är ute efter att hitta just DEN boken att läsa för den löser problemet men vad!?!

Oftast är det något riktigt spännande, en bok jag inte kan släppa taget om förens sista sidan. Jag har perioder i mitt serie tittande när jag inte riktigt vill se annat än deckare och thriller serier och nu verkar det vara så fast med böcker. Måste gå och rota mer i min bokhylla och se om jag hittar något kort bok som verkar lite hemsk så där.. 

Eller så kan ni kolla in här uppe under olästa och se om ni hittar någon bok som ni vet är riktigt bra och som jag måste läsa NU, gärna då något mordigt och spännande! 


Tack! Ni är bäst :) 


4 kommentarer:

 1. Jo Nesbo tycker jag alltid är ett säkert kort. Michale Connellys tidiga böcker tycker jag är himla bra. Många gillar Dan Buthler och Dag Öhrlund, riktigt hemska böcker med en psykopat i huvudrollen. Annars är väl Stephen King alltid spännande?

  SvaraRadera
 2. Belinda Bauer - Mörk jord. Väldigt spännande, mord och inte särskilt lång heller :)

  SvaraRadera
 3. Ska nog ta och läsa Eldvittnet i år, men jag blev så besviken på Paganinikontraktet så det tar emot lite.

  SvaraRadera
 4. Nu har ju jag bara läst en Jussi Adler-Olsen bok men är sugen på att läsa flera.

  SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...