Chicago fire s2x11

chicago fire banner


Så klart att Casey skulle överleva, det kändes rätt självklart. Men han har något problem med minnet så för eller senare kommer han klanta sig eller någonting kommer hända.
Miles är min favorit kille i serien, han är så genom snäll och fast Dawson krossade hans hjärta så säger han att han vill se henne lycklig och nu blev han förflyttad?
Jag gillar inte hon som kom in istället för Dawson, men hon blev bättre mot slutet iaf. 
Men kul för Severide att få utbilda lite nya och bra att han kickade ut hon tjejen men hon är ju dotter till en höjdare så vi får se vad det får för konsekvenser för han eller kanske till och med för Dawson. 
Det känns lite typiskt att det är så många höjdare med barn i den här serien.
Clark får inte jobba förens rättegången är klar. Sanningen om vad som har hänt måste verkligen komma fram där snart(vi fick ju bara veta att Clark är oskyldig) och jag hoppas det visar sig vara Clarks fru? som är skyldig!!

Casey har aggressions problem antagligen har han något problem typ tryck på hjärnan som påverkar hans minne och temperamtent och Dawson kommer hamna i en olycka i nästa avsnitt, antagligen på grund av den där kille i deras grupp som är så rädd så Severide kanske måste be om ursäkt till den där höjdarens dotter och det kanske kommer känslor där så småningom! 

Kommentarer

story sa…
Hej! Fin blogg. Okej får ge den serien en chans :) Kolla gärna in min där jag skriver micronoveller.
Maria sa…
Varför har jag inte följt Chicago Fire??

Populära inlägg i den här bloggen

Abdel Sellou - En oväntad vänskap

Anki Edvinsson - Lust att döda

Teen wolf ~ säsong 2