Tv - serier [v50]

the Carrie Diaries s2x6
Maggie är gravid, med den där polisen(Simon) som använder henne som KK men Maggie verkar känna annorlunda. Sen super hon sig full och försöker få ihop det med Sebastian.
Carrie och killen gjorde slut och då åker Carrie till Sebastian så klar och får se Maggie sova på hans soffa och tror så klart det värsta.

the Vampire diaries s5x9-10
Erin fick äntligen veta allting om vampyrer och sin släkt.
Spännande att få veta mer om Damons förflutna och om varför han stängde av sin mänsklighet, och om Augustine vampyrerna.Vilken tur att det visade sig att Enzo hade överlevt, en intressant karaktär.
Det börjar bli lite kemi mellan Katherine och Stefan nu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Elena får veta att hennes pappa hade en klinik där han gjorde undersökningar på vampyrer.
Matt försöker hjälpa Katherie att träna och hålla sig i form och Matt i sin tur bad om hjälp av Nadia, jag älskar deras mor-dotter relation. Lite vibbar där mellan Nadia och Matt.
Katherine har börjat bli gråhårig, rynkig och man såg även på hennes händer att hon börjar bli gammal, fick hon en hjärtinfarkt där i slutet? Jag gillar Erin och hoppas att han blir kvar i serien.
Enzo var den som dödade Meggan och den här gången lyckades Damon rädda hans liv, sen hade Damon och Elena är ett jätte bråk och Elena eldade upp den där boken.

Reign s1x7-8
Slottet blir okuperat medan kungen är borta och äntligen fick vi lite samarbete mellan drottningen och Mary, men vi vet ju att drottningen snart kommer försöka hugga Mary i ryggen men Mary vet ju oxå hur falsk hon är, men i det här avsnittet gillade jag henne.
Bash mamma försöker få att Bash ska bli kung, men i det här avsnittet fick han sitta en hel del i fängelsehålorna.
Äntligen bad Francis om ursäkt och vi fick lite bra Francis Mary scener. 
Francis offrade sig för att Mary och de övriga skulle vara säkra, men älskarinnan förstörde och Mary kunde inte fly så drottningen hade en plan 2, hon förgiftade okupanterna, Mary dödade deras boss och Francis kom tillbaka för att rädda Mary.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kungen tänker inte lämna Diane, men äntligen fick fler veta om Dianes planer för Bash.
Jag gillar drottningens rådgivare Thomas, även om det han ser inte är så roligt alltid.
Vad hemskt att Aylee dog, och vad hemskt att slå bakhuvudet i en stentrapp, och det var pga hon som bor i väggen/tunnlarna som förgiftade Aylee och inte drottningen eller Diane.
Bash såg sin chans att följa med Mary och kvar lämnade hon en förtvivlad Francis.

Awkward s3x19
Jenna trodde att Matty skulle fråga henne om att gå på balen men han kom för att fråga så hon inte skulle ta illa upp om han frågade och eventuellt går med Bailey.

Arrow s1x8
Förra veckan slutade jätte spännande, Oliver var döende och direkt blir han super arg på Felicity för att hon tog med sig Barry Allen till deras gömställe och att han fick veta att det är han som är Arrow.
Vad hemskt att Barry fick en blixt i sig och det hände allt bra konstiga saker, jag gillar Barry och hoppas att han överlever i alla fall. 
Oliver räddade livet på Roy, och jag hoppades att Roy skulle få veta vem Oliver är och hjälpa det teamet men nej inte det han minns det inte.
Jag litar inte på Laurels nya "pojkvän", Sebastian och vi fick ju se varför vi inte ska lita på han oxå.

Kommentarer

Jag gillar verkligen storyn om Agustin vampyrerna tycker den är spännande :)

Regin är så sjukt bra!

Populära inlägg i den här bloggen

Abdel Sellou - En oväntad vänskap

Anki Edvinsson - Lust att döda

Teen wolf ~ säsong 2