29 november 2013

Richelle Mead - Yttersta offret


Sjätte och sista delen i Vampire Academy serien.
Så allting jag skriver är det en stor SPOILER varning på!!!

Drottningen är död, hon har blivit mördad hon fick en påle genom hjärtat och det är så klart Rose påle och nu är hon misstänkt för att ha mördat drottningen, för som alla vet så drog ju inte de två riktigt jämnt men allt eftersom visar det sig att drottningen och Rose tänkte rätt lika och in i det sista så har ju drottningen bett Rose om hjälp, fast det vet ju ingen.
Samtidigt som Roses vänner försöker hjälpa henne att rentvå sitt namn så kämpar Lissa genom att ställa upp om att försöka bli nästa drottning, men det är bara en dimmridå för tekniskt sett kan inte Lissa bli drottning eftersom hon är den enda av sin ätt kvar, eller?
 


Den här boken var ungefär som de andra, boken före slutade med en cliffhanger och sen löste det sig och sen varvade boken ner innan nästa problem dök upp och sen varvade boken upp och sen var den slut. Den här serien hade kunnat vara på bara 3 böcker och varit super bra, nu blev den lite långdragen och tappade farten på flera ställen men det är ändå bra böcker. 
Däremot ville jag veta hur det gick för Adrian sen, kanske blev det han och Jill?
Sen att Adrian vägrade förstå att det seriöst aldrig skulle kunna vara han och Rose eftersom de lever olika liv osv men det kändes lite som att det var det som gjorde att han verkligen var intresserad. 

Betyg 4 av 5

Boken finns att köpas på Adlibris  Bokus  CDON 

1 kommentar:

  1. Å vill också läsa klart den här serien men ska göra det .. snaart ;)

    SvaraRadera

Unni Lindell - Djävulskyssen

  Cato Isaksen #9 Titel och Omslag Handling  Vivian Glenne är trettiosex år, har tre barn och sambo. Hon bor i radhus och jobbar med tvätten...