17 oktober 2013

Tv - serier [v42] del 1

Arrow s02x01  *säsongsstart*
Oliver har flytt ut i skogen och jag hade glömt att Tommy dog och Laurel har dåligt samvete för att hon låg med Oliver. Jag gillar Thea och Roy mer och mer.
Nu har vi fått in en "cat woman" oxå och jag tippar att det är Felicity.

Amercian Horror Story s03x01  *säsongsstart*
Samma skådisar, men allting annat är nytt. Häxor, skola och psykon och i alla fall det här första avsnittet gav mig hopp om att den här säsongen kommer bli bättre än de två första säsongerna.
Jag var inte så sugen på att se den här säsongen men vill se första avsnittet och bestämde mig nu för att ge den här säsongen en chans.

Chicago fire s02x03
Hur tänker Clark när han skvallrar till högre upp om vad som händer på station 51 men får en fast tjänst där, han skvallrar ju och kommer bli av med jobbet när de lägger ner.
Mills har fått en ny tjej att dejta, Gabbi sa till hon att det var okey men hon kanske fortfarande går efter Casey för hennes nya kille Jay är ett svin.

Greys anatomy s10x04
Alex pappa kom in i bilden och eftersom han har varit omtalad tidigare så blev jag inte så försvånad. Christina och Owen har börjat se andra och Owen träffade ju faktiskt någon som han verkar kunna börja dejta.
Storyn om Stephenie och Avery är jag less på och hon kan ju vara med Ross istället när han ändå är intresserad, men greys brukar ju ha en hel del triangeldrama så är kanske det.

Glee s05x03
Jag tyckte det kändes så platt och hade förväntat mig att få gråta till det här avsnittet men inte det :/

Beauty and the Beast s02x02
Vincent och Catherine är så fina tillsammans och han verkar kunna känna av hennes hjärta fast han är en badboy igen. Jag hoppas Cath snart får veta vem hennes pappa är och jag gillar storyn i den här säsongen så hoppas att Vince kommer få tillbaka sitt minne sakta.

the Originals s01x03
Klaus och Rebekah försöker få tillbaka Elajah. Klaus försöker komma närmare Marcel för att hitta saker som händer runt omkring för att ge sig på Marcel den vägen.
Usch vad Marcels häxa är läskig och att hon försöker ta reda på hur man dödar en Original känns väldigt skrämmande men hon kan ju inte lyckas.

Hart of Dixie s03x02
Vilken jobbigt sist för Lemon med en hemlig pojkvän och en låtsas pojkvän och en potentiell pojkvän. Zoe och Joel är så no no no!!
Och jag hoppas verkligen att Wade och Zoe blir tillsammans igen men det känns som att vi får vänta.
Kul att George träffade Lavons kusin men hon verkade rätt så crazy så var rätt roligt när George och Lavon försökte hitta hennes one night stand.

Chicago fire s02x04
Kul att Otis flyttade in hos Kelly och Shay. Äntligen fick de fast idioten som eldat byggnader och försökt döda alla på station 51.
Jag förstår att Gabriela är arg på Jay och inte vill prata med han men det känns som att det kan finnas någonting viktigt han försöker säga.(och det var att han är en undercover polis)
Nu fick de äntligen veta vem som skvallrat information om stationen.2 kommentarer:

  1. Åh jag har missat att Beauty and the Beast är tillbaka. Vilken kanal är det på?

    SvaraRadera
  2. av alla dessa följer jag faktiskt bara The Originals. Började titta på Beauty and the Beast förra säsongen men tröttnade rätt snabbt :/

    Förresten, har du sett att jag tävlar ut fantasyboken "Förlora för att vinna" på min blogg? :) Var gärna med i tävlingen!

    SvaraRadera

Viveca Sten - I maktens skugga

Sandhamn #7 Titel & Omslag Snyggt omslag som passar väldigt bra till handlingen så även titeln. Handling   Det har gått n...