23 oktober 2013

Liza Marklund - Lyckliga gatan


Det här är då den 10e boken om Annika Bengtzon. 

Annika är fortfarande reporter på Kvällspressen och får skriva om att den före detta riksdagsmannen Ingemar Lerberg är hittat torterad och medvetslös i sitt hem.

Annika gör som hon alltid gör, snokar och gräver och är tillslut mitt i utredningen, den här gången är det Ingemars fru Nora som hon gör allting för att hitta och hittar tillslut även någonting mer att gräva i och sanningen måste ju grävas fram till varje pris.

Det är ett år sedan jag läste den nionde boken i serien men jag kunde inte komma ihåg att Annika har skaffat sig en ny sambo, inte heller minns jag så mycket kring sakerna med Thomas.

Vad hände med slutet i den här boken? Eller var det bara jag som inte riktigt fattade?
Jag tror att jag börjar vara rätt mätt på Annika Bentzon däremot gillar jag polisen Nina och skulle gärna läsa en Spinoff serie med henne i huvudrollen. 
Betyg 3 av 5

Boken finns att köpa på Adlibris  Bokus  CDON

4 kommentarer:

 1. Ibland får jag för mig att en del författare helt enkelt borde släppa det som de håller på med och testa något nytt. Eller göra något liknande men med nya karaktärer, bara så att man får lite omväxling.

  SvaraRadera
 2. Jag har inte läst den förra boken än och denna har jag inte skaffat mig än heller. Men det kommer nog, båda grejerna :)

  SvaraRadera
 3. Åhhh vad jag vill läsa denna :)

  SvaraRadera
 4. Jag fattade inte heller vad som hände på slutet. Har glömt att skriva npgra kapitel eller är det en synnerligen dålig cliffhanger hon gjort? Jag lyssnade på boken och fick kontrollera om det saknades några ljudfiler. Här har hon vetkligen inte lyckats få till det.

  SvaraRadera

Unni Lindell - Djävulskyssen

  Cato Isaksen #9 Titel och Omslag Handling  Vivian Glenne är trettiosex år, har tre barn och sambo. Hon bor i radhus och jobbar med tvätten...