11 juni 2013

Sarah Dessen - Du glömde säga hej då

Mclean hon har senaste två åren bytt skola 4 gånger eftersom hennes pappa blir på grund av sitt arbete runt flyttad på olika uppdrag och då måste de flytta.
Sin mamma vill Mclean knappt prata med eftersom hon var otrogen mot Mcleans pappa och det är därför hennes liv är som det är.
Mclean har sett sin chans att när man byter skola kan man ha olika tilltals namn och hon har sedan skapat en identitet runt sitt namn, så nu har hon hunnit vara den smarta tjejen, den populära tjejen osv. Men nu när hon har hamnat i Lakeview så blir hon bara Mclean och då vet hon själv inte riktigt vem hon är  och i takt som att hon lär känna nya kompisar så måste hon lära sig vem hon är och vad hon egentligen vill.

Gillar du Sarah Dessens tidigare böcker så kommer du gilla den här oxå. Det är en typisk Dessen bok med tonårskänslor, flicka möter pojke story och en riktig feel-good bok!! Jag gillade den här lika mycket som de andra Dessen böckerna som jag har läst och jag kommer försöka läsa någon Dessen bok varje sommar, jag älskar glädjen dessa böcker ge mig :)                                                           Betyg 5 av 5

2 kommentarer:

  1. Jag har inte läst någon av hennes böcker men vill hemskt gärna göra det :) har hört så mycket bra om hennes böcker.

    SvaraRadera
  2. Har taggat dig två gånger på min blogg :)

    SvaraRadera

Unni Lindell - Drönaren

  Cato Isaksen #12 Titel & Omslag Den här titeln passar så bra och omslaget är riktigt snyggt.  Handling  Drönaren svävar fram över  gra...